Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki cd??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki cd??

Witam zastanawiam sie nad zakupem odtwarzacz cd, mam dvd panasonica RA 61 czytajacy dvd-audio ale chcialbym miec tez cos tylko do muzyki.
    Zastanawiam sie nad jakims Harmanem alb Maranztem.
    Chodzi o nie duza kase tylko zeby czytal cdr co radzicie?

Moze w innym dziel spytaj, poczytaj miesieczniki itd...
    Sory ze sie czepiam ale tu sie buduje i omawia patenty akustyczne:)
    PZDR

Skomentuj

jezeli do 500 zł zdecydowanie szukaj technicsa najlepiej grajace cdki za male pieniadze model sp ps7 to mistrzostwo swiata

jezeli masz troche wiecej kasiorki bierz hrmana w ciemno ale tu duzo zalezy od tego jaki masz sprzecik towarzyszac i czego oczekujesz harman jest miesisty z duym basem

Skomentuj

chodzi mi raczej o 200pln a w tej cenie sa rozne starsze Harmany nawet i Marantze tylko jaki model?

Skomentuj

poszukaj
          technicsa sl ps390 czy cos takiego sam mielm go kupe czasu gra fajnie i za 200 zł cos znajdziesz

Skomentuj

wybacz ale jakos technics mi nie pasuje do porównania z Harmanem czy Marantzem chce coś z innej półki

Skomentuj

Szczerze?Wole starą fonice niż każdego technicsa.Gra o wiele ładniej.Miałem 2 technicsy,jeden z jakiejś dolnej półki,drugi jakaś koza.Zostawiłem fonice,brzmi cieplej.Dobry niby ten technics ale jakoś sztucznie gra,mnie sie nie widzi.

Skomentuj

Albo Denona. Bardzo podatne na tuning.

Skomentuj

Polecam ci Harmana sprzed dwoch generacji. Ja sprzedalem swojego leciwego i wysluzonego Technicsa SLPG390 i wlasnie dopiero co kupilem Harmana HD710 - nie ma porownania - zupelnie inna bajka. Przesterzen, lekki dzwiek mimo ze z duza iloscia basu, nic sie nie rozjezdza i nie rozmywa. Z DC-R nie ma problemu, chociaz czasem musi chwile pomyslec zanim zacznie odtwarzac.
                  Efekt tego zakupu jest taki ze teraz szukam wzmacniacza Harmana:)

[ Dodano: 2005-06-09, 18:06 ]
                  Aha, no i jesli o cene chodzi to zaplacilem za niego 140pln:)

Skomentuj

o właśnie takie coś mi chodzi powiedz jeszcze gdzie dostane za taka cene?

Skomentuj

Jam mam SL-PS50 kupiłem za 80zł :) jestem wybitnie zadowolony

Skomentuj

ja sie moze podepne pod temat:
                        mysle nad zmiana mojej cdx480 yamahy, ma ona problemy z czytaniem porysowanych plytek. poszukiwalbym czegos z lepsza korekcja bledow - moglibyscie mi cos polecic? tak w granicach 300zl? moj wujek ma cd technicsa i ladnie mu czyta nawet porysowane mocno plyty, co do dziwku to sie nie wypowiadam bo ma amatorsko regenerowane altusy 110 ;]

dzieki za podpowiedzi

Skomentuj

duzo ladniej graja zmie iarki maja ladniejszy dziwk milszy
                          lepej prowadza linie na uwage zasluguje
                          sl pd7-9

Skomentuj

a co powiecie na takie cuda??
                            http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54194757
                            http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54107005
                            http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=54377946

Skomentuj

ja narazie slucham, tylko mp3 z koputera ;/, i tez sie zastanawiam nad zkupem jakiegos odtwarzacza. zastanawiam sie tylko, czy nie kupic odtwarzacza DVD, przeciez one tez czytaja CD-Audio, co o tym myslicie? czy nie warto, czy bedzie taka jakos jak z komputera?

Skomentuj

Harman Kardon HD 750 <-trzeba coś więcej???

Skomentuj

wracam do tematu znalazlem Harmana 720 za okolo200 i 730 za 300 , warto tyle dać? ktory brać? słyszalem ze 710 i 720 to kaszana w porownaniu do 730 740 co Wy na to?

Skomentuj

Zamieszczone przez greg00
                                    ja narazie slucham, tylko mp3 z koputera ;/, i tez sie zastanawiam nad zkupem jakiegos odtwarzacza. zastanawiam sie tylko, czy nie kupic odtwarzacza DVD, przeciez one tez czytaja CD-Audio, co o tym myslicie? czy nie warto, czy bedzie taka jakos jak z komputera?
                                    raczej odradzam, przez jakis czas sluchalem cd na odtwarzaczu dvd philipsa i wydawalo mi sie, ze jest ok, dokad nie sprawilem sobie juz niezbyt nowego denona dcd1300, roznica kolosalna, w dodatku naped jest bardzo cichy

Skomentuj

Ja mam Onkyo 7111, w swojej kategori cenowej najlepszy odtwarzacz, oczywiście czyta cd-r, jeśli jesteś zainteresownay to moge go sprzedać za około 210zł (informacje na PW).

Skomentuj

Zamieszczone przez maxdila
                                        Ja mam Onkyo 7111, w swojej kategori cenowej najlepszy odtwarzacz, oczywiście czyta cd-r, jeśli jesteś zainteresownay to moge go sprzedać za około 210zł (informacje na PW).
                                        Jak taki dobry to czemu go sprzedajesz?

Też się rozglądam za jakimś odtwarzaczem więc pytam.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X