Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś dla audiomaniaków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Coś dla audiomaniaków

ABS 2.2 Genesis

Tylko ta cena...

14999 PLN

hmm... a co to jest??

Skomentuj

To nowa zabawka car audio Genesisa.Dwódrożna,ech...

Skomentuj

a ze tak powiem - do czego to cudo służy ????

Skomentuj

nie rozumiem... to niby ma bbyć takie fajne?? z której strony??

Skomentuj

2 głosniki midbasy + 2 wysokie + 2 zwrotki 15kzł??? meze dlatego ze w drewnianym pudełeczku... hehe

Skomentuj

Opis ze strony JTP Car Audio:

System głośników High-End z serii Absolute
              * Tego nie trzeba opisywać ...

Skomentuj

JAkby to jeszcze jakos wyglądało ale takie "cuś".... - nie trzeba tego opisywać :P

Skomentuj

cos nie wyglada jak stx i juz sie czepiacie...

a ze dali walizeczke drewniana zamiast zwyklego zeszmaconego kartonu to chyba akorat dobrze

jak kogos na cos nie stac to najlatwiej krytykowac i mowic ze jest zle i do dupy- taka jest polska mentalnosc i nalezy sie tego jak najbardziej wstydzic

Bez urazy

Skomentuj

A ja myslalem ze to jest jakies zmyslne urządzonko grające :P heh

Nie pomyslalem ze to moze byc pudelko z przetwornikami... Ciekawy jestem czy sprzet za tą cene zeczywiscie gra tak pięknie...

Skomentuj

jezeli sie przygotuje odpowiednio docelowe miejsce montarzu to napewno....
                      oczywiscie trzeba miec sensowne radio tez a nie jakas padake Sony za 1500zl

Skomentuj

LOL ja tez myslalem ze to juz gotowa obudowa to samochodu ale myslalem co on bedzie to na kolanach woził czy jak,a jednak :P to tylko opakowanie :P tak to jets jak czlowiek sie przyzwyczai do kartonu heh

Skomentuj

ZONK.... to wygląda conajmniej ORYGINALNIE....

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
                            a nie jakas padake Sony za 1500zl
                            wisnia, nie przeginasz troche ? 1500zł to wcale mało nie jest.

Skomentuj

duzo nie duzo ale za taka cene mozna kupic normalne radio ktore niczym nie wyskakuje poza "norme" mialem u siebie w golfie panasonica ktory rok temu kosztowal 2000zl i gral normalnie bez rewelacji

Skomentuj

Sony,panasonic.O czym wy tu gadacie?I może użyć tego do tych genesisów?Cena ceną ale to nie o to chodzi.Dobry napęd dla takiego systemu to wydatek minimum 6-7 tyś zł.I to za sam napęd czyli decka.Ja kilka lat temu dałem ponad 2 tyś za decka pionieera totalna używke scharataną jak diabli.Ale nówka stała w sklepie za ponad 8 tyś.I to był sam napęd bez wzmaka i tunera.Typowe HI-END.I takie rzeczy sie spina z takimi głośnikami a nie jakieś niby wypaśne kwary.

P.S.
                                Malucha se nagłaśniałem DD

Skomentuj

Umberto :P zabiłes mnie tym "malucha se naglasnialem" hehe :) tak samo jak na allegro koles sprzedawal magnata(wzmak) ,ten magnat mogl za zderzak robic heheh

[ Dodano: 17-06-05, 21:05 ]
                                  oczywiscie mail go w maluchu

Skomentuj

Tak ,tak.nie oszukuje.Mój maluch miał 6 lat,był warty 21 milionów(tak się wtedy liczyło) a sprzęt który miałem był wart na czarnym rynku to około 100 milionów.Zaliczyłem kilka wybitych szyb i kilkanaście prób kradzieży dzięki niby kolegom.W końcu sie wnerwiłem i wymontowałem wsio i sprzedałem.Ale pionka i tak mi skubnęli na Poznańskiej w wawie razem z półka.

Skomentuj

: / wspolczoje Ci umberto : /

Skomentuj

Umberto, widziałem kiedyś fajny efekt. Głośniki w tylnim podszybiu malucha, z zewnątrz było je widac przez te wloty powietrza z boku -jak się dokładniej popatrzyło - czyli podszybie było wycinane. Ale tak na zgaszonym aucie, ma zewnątrz bass był z.....sty poprostu kolesie z innych autek chowali się ze swoimi wooferami na ahphardah i rzeczywiście sam widziałem, jak zaczęli szukać w maluchu jakiejś skrzyni a tu z tyłu były jakieś 2 głośniczki 15-20cm niewiem czy nie czasem LW800 . Do dziś żałuję, że nie spytałem kolesia jakie głośniki tam wstawił. Najlepsze było to że efekt był spoko a i nie było wieśniackiej półki z tyłu na całą szybę jak to zwykle bywa.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X