Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotki z Rzeszowa........

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fotki z Rzeszowa........

witam. Nie wiem czy mozna dlatego chce zapytac :] Mam fotki z zawodow Car Audio z rzeszowa, i nie wiem czy moge wrzucic na forum , pytam o pozwolenie :)
    Szanowni Panstwo czy moge wrzucic tu zdjecia ??? :P:P

Kolejny powod zeby założyc dział o CA. Łukasz jak tam rozmowy z Igodem?

Skomentuj

imageshack :)

Skomentuj

hellrider, Wrzuć na jakis serwerek a tutaj zapodaj linki.

Skomentuj

Dlaczego nic o tym nie wiedziałem?? Przecież mam 40min do Rzeszowa :[

Skomentuj

PETERS, naprawdę przepraszam, że zapomniałem Ci powiedzieć... :(

Skomentuj

Ja też mam z tyle. Ja o tym wiedziałem ale niestety za późno się dowiedziałem i nie było szans tam zaglądnąć.

Skomentuj

A mam już wakacje trochę wolnego czasu, zobaczyłbym co tam słychać :-)

Następnym razem, tego posta pisać 3tygodnie przed zawodami <OK>

No i dzie te foty?!?!?!?

PS. A będzie się coś jeszcze kroiło w naszym regionie, gdzieś zaniedługo??

Skomentuj

PETERS, ja tez o tym nic nie wiedzialem, dowiedzialem sie od kolegi i to w ten sam dzien co bylo(niedziela) :) ale powiem ze w tamtym roku bylo lepiej :) przynajmniej ladniejsze hostessy :P Juz niedlugo zarzuce linki fotek :)

[ Dodano: 2005-06-23, 10:35 ]
                  No w końcu mi sie udalo znalez troszke czasu wu wrzucic fotki na stronke :) taka byle jaka ale zdjecia sa :) http://www.members.lycos.co.uk/bitlan/foty/

Skomentuj

czy w tym ostatnim autku nie siedza jakies stxy?

Skomentuj

iiiiiiiiiiiiii czemu niepowiedziales komus zeby napisal a potem ty,jezu a ja tak czekalem az zobacze msg w tym topicu zeby fotki poogladac <lol> btw,gdzie tam stx? ja niewidze,

Skomentuj

wydaje mi sie ze w ostatnim samochodzie z rejestracja RZ 34396 sa zamontowane,robione raczej na zamowienie dwa spore stxy-membrana raczej celuloza,albo jakas plecionka.
                        dla porownanania prosze zobaczyc kosz na samym dole
                        http://www.stx.pl/index.php?vMenu=3&...1&vSubPage=248

Skomentuj

hmm.. kto wie,przypomina to kosz stxa ale chyba nie stx ma tylko takie kosze? :)

Skomentuj

Są i fajne fury ze sprzętem, ale widzę że wieś też tam była - gołe płyty z wystającymi wkrętami, BRy z rury kanalizacyjnej - ja bym czegoś takiego nie pokazywał - nasze konstrukcje DIY wyglądają ładniej :)

Ale przyznam, że trzeba mieć fantazję, żeby władować 6 wzmacniaczy do bagażnmika, tylko to chyba w wiekszości były DemoCar ??

Skomentuj

nie jednemu psu na imie burek...ale ja tam stawiam na stxa :)

Skomentuj

Ostatnio nawet na TVN TURBO w programie "Czas Tuningu" pokazywane były etapy budowy X-Plod'a by Klinika Dźwięku. A ze zdjęć widzę że również to autko było na zlocie w Rzeszowie

Skomentuj

niepodoba mi sie robota by klinika dzwieku.... strasznie kiczowate sa niektore konstrukcje,raz jakeigos kombi zabudowali i jak pokazal igo to zmienilem kanal odrazu... syf jak niewiem... noi sony xplod... kozackie jak niewiem ,zamiast uzyc czegos lepszego...

Skomentuj

Bo oni robią to tylko po to aby kasę zarobić. Przecież TVN TURBO prawie zawsze z ich usług korzysta i robi im reklamę jak nie wiem co. A taką kichę robią że się w pale nie mieści. Ale klientów napewno sobie nałapią bo "jeśli są w telewizji i tak często ich pokazują to pewnie są naprawdę dobrzy"....

Skomentuj

mysle ze tomck by wymiotł ich :) jego włokno szklane mmmm i umiejetnosci hehe moze z nimi smialo konkurowac(i robic reklame diy :P heheh)

Skomentuj

Nie wiem co o tym myśleć, zjazd dla snobów, wszystko ładne piękne i zjebane jakieś takie, dresem smierdzi na kilometr :P ciekawe ile z tych sprzętów gra na poziomie a nie tylko robi łomot.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X