Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Najbardziej porąbany sub jaki widziałem:

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Najbardziej porąbany sub jaki widziałem:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic315269.html

FUUUCK!! 8-o

Cool

Skomentuj

lol

Skomentuj

Nie no jak nma jakis amerykanskich stronach diy tylko ze zamiast np. monacora jest ekhm.. STX ale niezłe zeby nie było! kurde zmyslna konstrukcja szkoda ze nie aktywne bo by było wiecej mozliwosci

Skomentuj

Stereo subwoofer :) Dał pasywne zwrotki przy odcięciu na 120 hz no to juz nie jest SUB jak dla mnie ale spoko:)

Skomentuj

Grze jak ty żeś to znalazł ?

Skomentuj

coolombo, przeciez wystarczy od czasu do czasu luknąć na elektrode :)
              (ktoś kiedyś nawet próbował zrobić suba z drewnianiej donicy... ;D )

Skomentuj

Elektrode odwiedzam regularnie, no ale jakoś przeoczyłem to cudo

Skomentuj

rowniez,teraz przemaglowalem cale na wesolo,konstrukcji z polowe przejzalem,ale niepodoba mi sie to,albo nieumiem tego zrobic,zeby wyskakiwalo mi miejsce odkad nieprzeczytalem(tak jak tu) ;/

Skomentuj

tasior, na elce nie ma tej opcji. ten topic wcale nie jest w "na weolo" tylko w dziale akustyka.

Skomentuj

ok,ja tylko napisalem ze pzreczytalem wszystko w na wesolo,polowe w konstrukcjach,neito ze tam etgo suzkalem:)

Skomentuj

luzik(no offense)

Skomentuj

Według mnie to ten sub to takie troche duze cos jest. JA bym wolal cos normalnego a mniejszego. Bo to to jest przepoterznie wielkie. NA takiej obudowie mozna by zrobic suba na 15' glosniku to by dopiero nisko schodzilo. Dac aktywa itd i jest stereo. A tu stereo w ktorym jeden kanal gra inaczej od drugiego.

Skomentuj

co jak co,ale ale fota konstrukcji pierwsza klasa.
                            milo by bylo widziec same takiej jakosci na forum.srednio mnie interesuje dywan i segment u kogos w mieszkaniu...a tu jak w folderze reklamowym.

pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                            X