Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KAMERKA INTERNETOWA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KAMERKA INTERNETOWA

Witam zastanawiam sie nad kupieniem czegoś takiego tylko teraz co wybrać? jest tego kupe chce tanio i dobrze na co patrzeć ?

hmmm... proponuje poszukać jakiegoś forum internetowego bardziej powiązanego ze sprzętem komputerowym niż to... ludzie tu wchodzą, zeby poczytać coś u DIYaudio, a nie o kamerkach internetowych i naprawdę, większe prawdopodobieństwo spotkania specjalisty z tej dziedziny będzie na innym forum, np.
    http://www.google.pl/search?biw=1024...j+w+Google&lr=

Skomentuj

Sprzet Creativa jest ok, mialem okazje przetestowac kilka kamerek. Model nie wazny bo to i tak jeden chinczyk robi bebechy i tylko sie obudowa roznia. Logitechy zreszta podobnie

Skomentuj

Pamiętaj tylko o wirusach które potrafią przejąc kontrolę nad Twoją kamera i przesyłac obraz w dowolne miejsce w sieci.
        Brzmi ciekawie i groźnie zarazem.
        Pozdrawiam

Skomentuj

Ja polecam Panasonica. Bardzo trudno spotkac i sa drozsze, ale naprawde warte swej ceny.

Skomentuj

ja doradze inaczej... ...dobra kamerka to matryca CCD... niestety CCD od CMOS-a sa znacznie drozsze.

Skomentuj

Przy wyższej rozdzielczości (640x480) strasznie potrafią zamulić system! Creativy są jednak takie sobie wg mnie. Wszystko wychodzi po zakupie - mała czuło.śc przy słabym świetle, szum na obrazie i słaba ostrość. Hm może tak ma być?!

Skomentuj

no nie mozna sie spodziewac cudow za 100zl bo to troche mala sumka ;]

Skomentuj

Czaruję...
                X