Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Glosnik do matiza

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Glosnik do matiza

Czy moglby mi ktos doradzic jakis glosnik basowy ktory potszebuje niewielka obudowe glosnik ten bedzie montowany w matizie!

JL Audio 10W0 - 20L Closed - ok 450zl

PS nie podales przedzialu cenowego

Skomentuj

ani co to znaczy dla Ciebie "niewielka"...
      ani czym masz zamiar to napędzać...

Skomentuj

takero, jak to czym napędzać?Matizem! DD

Skomentuj

800 cm może być za mało... :)

Skomentuj

Spox,może kolega tomulek59 zdradzi swoje fundusze na ten cel.Inaczej to będzie trudno wyrokować.No i chyba nie myśli że za napęd poradzi sobie radio same.
            Ale jak cos to ja wysuwam swoich dwóch liderów w tym temacie:
            ES 300 Hertza w 34 litrach
            MDS 08 Intertechnika w 22 litrach
            Wsio w BR,trza tylko kawałek piecyka.I matiz straci kształty opływowe ;]

Skomentuj

wyrok może być tylko jeden :)
              pewnie nie ma tyle kasy więc może by np:
              http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...6e7d58b1d61176 ??
              sam chyba to zrobie....

Skomentuj

smiejcie sie, smiejscie ...ale alternator jest tak slaby w tym aucie ze i tak nie napedzi jakiegos poznadnego glosnika ...raczej stawialbym na dobra 10"
                tak czy inaczej nie zrobicie z matiza Db-drag'a
                Ja za JL'em jestem.

ps. z przodu to nawet 16 da sie upchnac przy odpowiednim dystansie.

Skomentuj

Co do ceny glosnika to moge na niego wydac do 1000 zl wzmacniacz ktory posiadam to:Audison VRx2,250 1x560W czy glosniku 4ohm po zmostkowaniu!Ale niedlugo bede mial Jl audio 1000.1 FV bo juz jedzie ze stanow!

Skomentuj

to nas zes chlopie zaskoczyl, moze uda sie gdzies za ta cene wyrwac Phase Linear Aliante 10Si na allegro, mysle ze w 12" nie ma sie co pakowac do takiego auta, no i jeszcze kolo 1000zl kosztuje JL Audio 10W6v2 ktory jest naprawde bardzo dobym wooferkiem.

Skomentuj

tomulek59, to żes chyba swierzo po komuni chłopie.
                      Coś mi tu nie pasi,matiz,głosnik za 1000zł,Audison i jeszcze wymiana na JL-a.
                      Może jeszcze jednostka sterująca nakamichi i przód na morelu?Za stary jestem na takie cyki.

Skomentuj

kto wie jaki sprzet ludzie wkladaja do samochodow... moj najlepszy kumpel jezdzi Golfem 1 1.8 GTi oczywiscie zrobionym, a w golfinie ma sprzet za ponad 10 000zl ;] on ma pieniadze, moglby kupic inne auto, ale on jest zakochany w tym golfiku ;] spedza z nim wiecej czasu niz z zona;]
                        Ale akorat Golf1 to klasyczne autko a matiz...

Skomentuj

...a matiz nie da takiego napiecia :)

Skomentuj

jak jeszcze bylem w polsce to z kolega wykombinowalismy cos na brak pradu w golfiku....... zamiast oryginalnego alternatora od silnika 1.8gti zamontowalismy od Audio A3 2.0Turbo i faktycznie pomoglo ladowanie przy glosnym bassie nie spada ponizej 12 na odpalonym silniku a przy oryginalnym alternatorze spadalo nawet do 9, ale to przy muzyce ale oczywiscie w jezdzie i wogole z wylaczonymi wzmakami jest duzo wieksze ale chyba jest jasne

Skomentuj

Nie po komuni tylko po 18 na ktora dostalem taki samochod a nie inny nie wybieralem sobie samochod gdyz byl to prezent!A dlaczego matiz to nie wiem powiedzieli mi ze ten samochod jak na poczatek to jest dobry!Narazie musze sie z nim meczyc niestety tez nie jestem z niego zadowolony ale przynajmniej nie musze jezdzic rano autobusami

Skomentuj

no wiesz ja bym tak nie narzekał, bo nie kazdy z nas 18ste urodziny dostaje prezent w postaci samochodu... matiz jaki jest kazdy widzi, ale na poczatek wystarczy...

Skomentuj

Czaruję...
                                X