Mam do was pytanie może macie jakos fajnie pomalowany pokoik swoj i mogli byscie sie podzielic zdjeciami zalezy mi nap na połaczonych 2 kolorach , lub jeden kolor z właczonymi elementami .Moj pokoik ma 12m i jest praktycznie kwadratem taki zwykły pokoik blokowy. Gdyby ktos mógł doc fotke swojego pokoju i jego umalowania to był bym wdzieczny, bo niemam ogólnie pomysłu jak go pomalowac
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak pomalowac pokoik
Collapse
X
-
Co prawda zdjecia nie mam ale moge opowiedziec jak swoj pomalowalem. Otoz poczatkowo byl na niebiesko ale po jakims czasie sciany sie zabrudzily i trzeba bylo co pomyslec.. zrobilem tak:
Wzialem taka tasme klejaca papierowa , wykleilem na scianach z tej tasmy takie slupki jak na wykresie w excelu i srodek pomalowalem na taki jasny odcien zieleni. Jak farba wyschla zdarlem tasme i wyszly idealnie rowne scianki tych prostokatow. Efekt jest wysmienity :-)
A poniewaz lubie czeste zmiany teraz mysle o wyklejeniu pokoju jakims stylowym korkiem :-)
-
Pomaluj sobie na zajebiście jaskrawy pomarancz, pożniej weż emulsje na szmate i wcieraj (w okrąg albo w inne wymyślne kształty)w ten pomarańczowy. Często mocz tą szmatke co by nie dotrzeć do starej warstwy farby. Jak wyschnie to efekt zajebienny, takie mazy (jak w plusie:P). Ja tak robiłem u siorki, nie mam zdjeć , ale jak bede miał aparat to dam linka do zdjęcia. Możesz zamieniać barwy, żółte ściany a pomarańczowe mazy, efekt zaqrw...!!!! :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hellrideroki dobra jest spoko widze sie panowie znacie na malowaniu scian hehe ja otoz gipsuje sobie wlansie pokoik i bede mial jak pupa niemowlaka <lol> Nie wiecie moze jaki kolor robi zludzenie ze pokoj jest wiekszy ??
Skomentuj
Skomentuj