Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co to za piosenka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co to za piosenka

Pytalem juz na innych forach ale usuwali moj temat po 1 dniu z braku szczegolow. Moze ktos z was bedzie znal tytul, w piosence sa slowa : "my baby boy" i "uuuuu", tyle pamietam. Spiewa to kobieta, kilka osob mowi ze to Beyonce, ale jakos nie znalazlem tej o ktora mi chodzi.

szczególnie to 'uuuu' dużo mówi ... :)
    ale to może być Beyonce...
    miała jakąś piosenke z tymi słowami...

Skomentuj

z sean'em poul'em moze

Skomentuj

no wlasnie i'm still in love with youuuuuuuuuuuuuuu boy?;]

Skomentuj

nie sean poul & sasha tylko sean poul feat. Beyonce... mIKI

Skomentuj

To "uuuuuuu" jest charakterystyczne. Nie jest to na pewno Sean Paul feat. Beyonce- Baby boy.

Skomentuj

slomek, może się wysil i wysłuchaj trochę więcej tych słów... no chyba, że więcej w tej piosence nie ma...

Skomentuj

Nie mam tej piosenki wiec jej nie poslucham, przynajmniej nie na razie. Juz bym predzej zanucil, ale kto chce sluchac mego glosu jakbym mial mikrofon to bym sagwizdal chociaz:P

Skomentuj

Wolna czy szybka?? sa tam też męskie wokale czy nie ?? leciał na jakiejś stacji radiowej ?widziałes może teledysk?? więcej info podaj nawet drobnych

Skomentuj

Ma nawet fajny mieciutki basik, babka spiewa sama jesli dobrze pamietam, to "uuuuu" jest takie jakby to opisac... hmm jak to sexowna panienka spiewa

Skomentuj

no to to mi sie skojazylo z black eyed peas dont phunk with my heart :> jakbys to sciagnal to daj znac... ja tego znalezc niemoge(coprawda sa tam meskie wokale ....)

Skomentuj

a kto mi powie co to za piosenka??
                        brat coś wpisał w emulu i wyskoczyło coś takiego
                        http://zasil.webpark.pl/tytul.jpg

Skomentuj

Juz znalazlem... w soulseeku jest tego duzo, ale jeszcze scie sciaga. Przesluchalem poczatek i niestety nie jest to to.

Add

Refern zaczyna sie jakos tak: "Can you ........that"
                          tyle sobie przypomnialem

Skomentuj

a moze oto chodzi: Nelly feat. Kelly Rowland - Dilemma

Skomentuj

slomek,moglbys podac linka do tego dont phunk with my heart? ja tego pilnie poszukuje ;>

Skomentuj

"my baby boy"
                                to kiedyś EROTIC miał takową piosnke, i nawet kiedyś slyszałem ją w jakimś odnowionym wydaniu. Na bank śpiewa to panienka... ale to stare jest, ło!!!!!

Skomentuj

Tasior, a moge na maila wyslac?? bo bym musial na serwer wrzucac

Skomentuj

ciezko bardzo ciezko bedzie znalezc kawalem o slowach "my baby boy" i "uuuuu" moim zdaniem to cos moze z Erotic lub cos z R&B
                                    pozdro

Skomentuj

Sorka, uzyje tego topicu bo po co zakłądać drugi o podobnej nazwie. Poszukuje utworu bodajże Snoop dogga gdzie refrenie leci "make money money money make money money money". W wielu utworach sie pojawia refren w takim stylu więc google nie wystarczy. Kawałek sie pojawia w filmie OLD SCHOOL jest wykonywany przez Snoopa. Tutaj fragment:

www.toya.net.pl/~b00l3r/music.wav

Z góry dziękuje.

Skomentuj

zastanawiam sie czy tak trudno jest zainstalowac eMule i sciagac co sie komu podoba ?? Jak mi sie podoba piosenka snoopa tak jak tobie to sciagam sobie caly album i tyle.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X