Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdzie kupić fornir

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdzie kupić fornir

czy zna ktoś miejsce gdzie można kupić fornir?

allegro... a poza tym to widze ze jestes z bełchatowa, do radomska masz nie tak daleko a to jest przeciez miasto stolarzy, meblarzy i wszystkiego co z tym zwiazane. Kupisz od MDF-u po płyty i konczac wlasnie na fornirze. Jest tam tego w brud. I nawet ceny sensowne.

Skomentuj

allegro - uzytkownik nazz

Skomentuj

Tak sobie zerknalem na allegro na ceny forniru, ludzie chyba powarjowali 12zl za kawalek co ma 0,6m^2 forniru. U mnie jest po 5zł metr kwadratowy forniru 1mm gr a obloga co ma 2mm grubosci jest po 10zł. Masakra jednym slowem.
        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

luchaj allegro ma swoje prawa fornir trzeba spakowac dowiesc na poczte a nikt ci tego nei bedzie robil za 5 zł

Skomentuj

Lukasz ale jak potrzebuje 2m^2 forniru to u siebie place 10zl a na allegro musze zapacic 20zl + koszty przesylki jakies dajmy na to 5zl wiec sie robi nagle 25zl. Papier pakunkowy kosztuje 25 gr sztuka a karton to nawet za free mozna ze sklepu badz hurtowni zalatwic, miejski na poczte kosztuje 1,25zl (studencki), bez przesady.

Skomentuj

Ale trzeba sobie po to wszystko isc, kupic, ewentualnie przyniesc karton ze sklepu. potem trzeba isc zaniesc na poczte, zaplacic za bilet czy za paliwo. Oni sobie licza wlasnie za te rzeczy, za ta robote. Nie to co my, jak cos sprzedajemy od czasu do czasu na allegor to wysyłka (w sensie pakowanie) gratis, tylko koszty przesylki liczymy. A jak ktos sprzedaje to hurtowo to nie zapier... za kazdym razem do sklepu w poszukiwaniu kartonow z porannej dostawy tylko kupuje takie rzeczy... a to sa juz kszty ktore on sobie wlicza.

Skomentuj

ja sprzedawalem forni za okolo 20 zł - 25 za lisc ale to trzeba pojechac przywoesc pociac na kawalki dopasowac zapakowac usztywnoc wypelnienie dac to nei taki pikus malutki jest pozatym kazdy chce zarobic a dla 10 zł to bym nawet samochodu nei zapalil bo paliwo by mnei wiecej wynioslo

Skomentuj

Chyba za dobrze mam z tym fornirem bo to kolo mnie i sobie utne co mi trzeba, polecam sprobowac oklejac obloga 2mm grubosci. U mnie drzewa jest pod dostatkiem to moze dlatego nazekam. Mieszczuchy musza do sklepu po deske isc a ja tylko Husqvarne pale i w las <LOL>.

Skomentuj

To tak wogole to po co sie pytałes gdzie jest fornir??

Skomentuj

pioter92
                      Ja sie nie pytam ja mam pod dostatkiem forniru.

Skomentuj

pioter92, ja podejrzewam ze zbiera informacje na narodowy wykaz hurtownikow forniru...
                        A tak powazniee to chyba po to aby kupic!!!

Skomentuj

Chyba bede musial zaczac sprzedawac fornir bo widze ze brakuje miejsc gdzie mozna kupic. Napiszcie mi na jaki byl by najwiekszy popyt ??? Jakiego forniru najczesciej uzywacie ???

Skomentuj

to ja sie podepne pod temat...
                            czy ktos sie orientuje gdzie w Bydgoszczy mozna kupic fornir oraz płyty MDF o grubosci 18-25mm?

Skomentuj

MDF 18mm był jakiś czas temu w Castorami... ale nie wiem czy jescze jest

Skomentuj

MarasK, nie ma.... ..jest tylko 10 i taki wlasnie dzisiaj kupilem... pozostal jeszce problem z fornirem.

Skomentuj

Ja mam pytanko do ludzi z Warszawy. Niedaleko Wileniaka jest jakiś skład i napis fornir, mdf itp. Ile tam za fornir biorą i gdzie jeszcze można kupic w Warszawie

Skomentuj

a wie ktoś gdzie w trójmieście można kupić fornir??

[ Dodano: 2005-09-27, 12:48 ]
                                    naprawde nikt nie wie?

Skomentuj

Robgr10 - jeśli szukasz forniru na terenie Trójmiasta, zapraszamy do nas. Mieścimy się w Łęgowie koło Gdańska i posiadamy dość bogaty wybór oklein modyfikowanych na fizelinie. Dla wygody można zamówić próbnik. Materiał z resztą wysyłamy na całą Polskę

Jeśli ktoś byłby zainteresowany - zapraszam na naszą stronę firmową: www.classicveneer.pl

Skomentuj

Myślę że przez te sześć lat jakie upłyneło od jego wpisu.....no możliwe że już znalazł.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X