Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Poszukiwany] Czlowiek sprzedajacy plytki mostka 7294

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[Poszukiwany] Czlowiek sprzedajacy plytki mostka 7294

Czesc
    Szukam osoby ktora sprzedawala na allegro takie ladne plytki mostka 7294 , wiem ze oglaszala sie tez na ktorejs ze stron diy , albo tu ,albo na audiomani . Nie pamietam. W kazdym razie jesli ktos wie o kogo chodzi albo ta osoba to czyta to prosze o kontakt na gg :2056921 albo na PW.
    Dzieki !

Szaflik ma plytki do TDA7294, ale nie wiem czy do mostka. W podpisie to ma napisane.

Skomentuj

Fakt :-) Szukalem szukalem i nie moglem znalezc :P Slepota ze mnie :P Dzieki

[ Dodano: 2005-07-13, 17:35 ]
      Szaflik chyba jednak nie ma mostkow wiec tak przy okazji. Czy ktos z Was ma moze jakies sprawdzone PCB z mostkiem tda7294 i spisem elementow od razu ?? Potrzeba mi w miare szybko a cos mam problem ze znalezieniem w necie...

Skomentuj

irka zaptytaj bo kiedys mial

Skomentuj

Witam

Ja posiadam taki zestaw: obraz płytki, .pdf, i spis elementów. zdaje sie ze gdzies znalazłem na forum i bardzo możliwe ze to Irka dzieło. Moge przesłać ale nie wiem czy jestem upoważniony do tego:) PS. nie wiem czy to jest mostek

Pozdrav.

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=57533816

przypadkowo znalałem na allegro

Skomentuj

ooo wlasnie o taki mostek chodzi :-) tylko zeby sie zgodzil dac pcb :P

Skomentuj

nie zgodzi sie bo to firma ALTRON.

Skomentuj

na elce jest opis i schemat, wykonywałem parę sztuk swego czasu i mam gdzieś dokumentacje, postaram się to znaleźć gdzieś.

[ Dodano: 2005-07-17, 00:58 ]
                  w avt jest także mostek tda szypomniało mi się. moge zeskanowac na życzenie, pcb powinno być na stronie www.edw.com.pl

[ Dodano: 2005-07-17, 00:59 ]
                  mam ten z elki

http://www.elektroda.net/audio/tda7294/index.html

Skomentuj

Dzieki DeeJay , a pamietasz jakie oznaczenie ma ten mostek z AVT ? bo cos nie moge znalesc..

Skomentuj

avt-2736

http://sklep.avt.com.pl/go/_info/?id=13944

pozdro

[ Dodano: 2005-07-18, 04:53 ]
                      z tego co pamiętam jest to to samo co na linku który dałem powyżej tylko rozbudowane o inteligentny system chłodezenia który z poiwodzeniem mozna pominąć i zastąpić wiatrakami kręcącymi się cały czas z jednakową prędkością.

Skomentuj

A widzialem ten kit tylko to 400W mnie zmylilo :) Jak myslicie ,ile to moze miec mocy tak naprawde ???

[ Dodano: 2005-07-18, 08:18 ]
                        Ahh, DeeJay jak bys znalazl ta dokumentacje to przeslij na mmore@kn.pl. Dzieki :)

Skomentuj

wżuce wieczorkiem na skaner jak będę pamiętał, jak by co przypomnij mi.

A co do mocy to o wiecej niz 150W dla 8ohm to nie ma co liczyć ale tak ze 100W rms myslę ze spokojnie jak tda pojedyńcze ma 60W dla 4 przy thd 0,1% jesli dobrze mamiętam. odsyłam do noty aplikacyjnej.

pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                          X