Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dlaczego takie puchy?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dlaczego takie puchy?

Kurde,znowu ja sam!Czy z nikim nie można podyskutować?Ludzie,do klawiatur!

no ja jestem ))

sugerujesz ze przytlumiam rozmowe :))

chyba wiecej nikogo nie ma, sa w pubach ;]

Skomentuj

No dzięki Blazej za podpore!Myślałem że zostawiliście mnie samego na placu boju.Co do pubów-stara mnie nie zwolni
      PZDR

Skomentuj

jestem jestem

ogladalem se filma:))

Skomentuj

Paffik,potęp troche bo sie nieswojo czuje...
          PZDR

Skomentuj

No ja też jestem. Niestety tak chyba będzie przez dłuższy czas, bo moja kobieta mnie zwolniła na ZAWSZE i to po 1,5 roku razem. Muszę dojść do siebie.
            Ale na szczęście mam co robić > DIY ----> to mnie jeszcze trzyma przy życiu.

Skomentuj

Najszczersze wyrazy współczucia Adamie :o(

Skomentuj

dolaczam sie do SŁAWOMIRA...to jest dramat...

Nie ufaj nigdy kobiecie

Skomentuj

4 lata temu też mnie baba zwolniła ,teraz mam nową ale 150% lepszą więc głowa do góry, najgorsze jest pierwsze pół roku potem już z górki, ale współczuję.

Skomentuj

ja jestem ze swoja juz 1 rok prawie.....a mam dopiero 18.5 roku )

Ale o czym my tu mowimy..............?

Skomentuj

Dzięki chłopaki za słowa współczucia i otuchy.
                      Nie pierwsza i myśle, że nie ostatnia.

Skomentuj

grunt to zapomniec co bylo.........zostawic w pamieci tylko to co dobre....

Potem cala "zabawa" od nowa )

Skomentuj

no tak... ja się dziwię dlaczego jeszcze nikt nie odpisał na wczorajsze posty... Przecież wszyscy (prawie) w szkole...

Skomentuj

Nie znam nikgo (prawie) kto za pierwszym razem trafił, ja trafiłem beznadziejnie, ale naszczęście mnie zostawiła - czyli coś dobrego dla mnie zrobiła a teraz mam juz stałą dziewczynę od 2.5 roku a mam 19 latek:)
                            Zrób sobie Suba pożądnego na poparaienie humoru:) albo podłącz Alfreda do spawarki - też fajna rozrywka:) - ktoś na forum kiedyś próbował:)

Skomentuj

Tematem powinno być nie "Dlaczego takie puchy" tylko wspomnienia dawnych miłości". Niezapomnajmy ,że to forum o akustyce,a niema ma lepszego leku na złamane serce niż....czysty dźwięk z własnej roboty sprzetu z którego można być dumnym jak paw.

Skomentuj

agusia? kobieta na tym forum? co widzą me piekne oczy a raczej kogo?

Skomentuj

Tylko pamiętajcie, aby w czasie "zapominania" nie ułatwiać sobie tego przy pomocy jakiegoś jednego kawałka. Do dzisiaj, kiedy słyszę "Red House" Jimiego Hendrixa, którego słuchałem w kółko to mnie skręca, chociaż już zapomniełem dlaczego...

Skomentuj

Czaruję...
                                  X