Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Car Radio Code Calculator

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Car Radio Code Calculator

witam poszukuje programu do odkodowywania radi samochodowych "Car Radio Code Calculator" radio to ford sound 2000

braciszek zostawil samochodzik sluzbowy na swiatlach akumulatorek padl i po radyjku

powiedz LUKASZ na którego mejla wysłać. Pozdrawiam

Skomentuj

wyslij mi moze na budzinski1@wp.pl

[ Dodano: 2005-07-18, 17:35 ]
      Overclocker, a na priva rady nie da?

Skomentuj

LUKASZ, coś przeskrobał ??? "Nie udało się wysłać wiadomości. Konto budzinski1@wp.pl jest zablokowane administracyjnie. " Wysłałem na Lukasz@diyaudio.pl

Skomentuj

konto juz chodzi niestety nie mam dostepu obecnie do konta diyaudio wiec jak mzoesz wyslij na ten pierwszy juz jest dobrze dziala

Skomentuj

ok juz idzie

Skomentuj

korzuystalesm oze z tego???? u mnie podaje do radia z 4 przyciskami cyfry 636 i lupieje jak mam byc szczery jak tosie odkodowuje w radyjku robiles co takiego??

Skomentuj

Nigdy w życiu tego nie obsługiwałem...

Skomentuj

a mogłby mi ktoś też wysłąć ten program, byłbym bardzo wdzięczny mój mail kurian@op.pl

Skomentuj

Ja tylko tak dodam gdzieś zasłyszane informacje... otóż kod składa się z cyfr 0...9, jak masz w radyjku tylko 4 przyciski z cyframi to trzeba to wpisać sposobem. Przykładowo kod postaci 6789 wpisuje się następująco: klawisz z cyfrą 1 wcisnąć 6 razy, klawisz 2 wcisnąć 7 razy, klawisz 3 wcisnąć 8 razy, klawisz 4 wcisnąć 9 razy.
                    Kolega kolegi kolegi mojego kolegi tak miał w swoim radiu :)

Skomentuj

LUKASZ dziekowac kolegom z foruma

Skomentuj

zadziałało? :>

Skomentuj

w weekend sie za to wezme

Skomentuj

Kolega kolegi kolegi mojego kolegi wie ze jaego kolega kolegi tak robil z radiami :P

Skomentuj

Overclocker, a masz moze generator do radyjka Delco Electronic CDR 500(D) jak masz to prosil bym na kluczykpl@interia.pl
                              Bo mi sie nie chce epromu wyciagac i bym sobie moze wygenerowal

Dzieki

Skomentuj

Oj nie mam ja ten progs znalazłem przypadkowo i nigdy sie nim nie bawiłem. Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                X