Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BR a Katowice...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BR a Katowice...

Czy ktoś oriętuje się gdzie w Katowicach można dostać takie BR? http://www.alphard.pl/images/bassport/HD-16-photo.gif
    (takie ładnie wyprofilowane)
    Podejżewam że na plebiscytowej,ale wole być pewnym,bo biletów na autobusy za darmo nie rozdają a nie chciał bym wracać bez niczego.

Kup sobie profilowany z obu stron, bo za chwile bedziesz zmieniał.

Skomentuj

To że profilowany 2 stron to wiem,chodzi mi o taki przód (nie matowy i nie wypukły jak np. http://www.alphard.pl/images/bassport/HD-10-photo.gif )

Skomentuj

Piękny kopsnij się wśiądz pod delikatesami do autobusu 14 do tychów, wysiądz pod realem (dawniej hipernową) i przejdz na drugą strone drogi, za bramą słońca jest Nowy Elektronik a wnim napewno takie BR mają bo ostatnio oglądałem.

Skomentuj

maxdila, Dzięki,jeżeli nie będzie takiego na plebis/zctyowej? to sie tam wybiore

Skomentuj

Jest jeszcze rower centrum szybciej niz autobusem przejedziesz, cieplo jest.
            W Gliwicach na Barlickiego sa.

Skomentuj

BR z alphard pl dostaniesz w VOLTRONIC u dystrybutora na ulicy plebiscytowej

Skomentuj

MarekW, Z rowerkiem to świetna myśl tyle że Ja mam jeszcze taki z komunii lekko dłubany żeby jeszcze jeździł i jak narazie hamulcców brak dlatego boję sie nim jeździć po mieście
                ALTON, nie musi być konkretnie Alpharda bo mi to obojętnie jakiej firmy,byle by mial taki kształt,ale wielkie dzięki że powiedziałeś mi że tam takie dostane. :)

Skomentuj

na plebiscytowej jest, wiem bo wczoraj byłem

Skomentuj

Piekny, Tak powiedziałem alpharda bo akurat BR mają bardzo ładne i mocne

Skomentuj

No to wielkie Wam dzięki przynajmniej wiem,że nie pojade po darmo
                      ALTON, wydawało mi się,że br to br i nie ma lepszych gorszych,wkońcu to tylko plastik i różnia się tylko wyglądem.
                      Zdjęcia dałem akurat z alpharda bo tam zauważyłem take jak chciałem.

Skomentuj

Czaruję...
                      X