Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lepper na prezydenta?!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Polityka to kurwa.

Skomentuj

Ja powiem tak Lepper i jego Samoobrona sa potrzebne w sejmie tak zeby mieli jakies 30 mandatow, spytacie po co?? raz sie przydal, jak ostanio mielismy recesje nastroje spoleczne poszly na leb, skrajnie glupie partie - leppero-brona zyskala na poprciu i inwestorzy sie przestraszyli co bedzie w kraju, złotówka stracila na wartości a to jak wiadomo bylo zbawienne dla eksportu ktory ruszyl gospodarke:) Ci debile sa potrzebni bo jakbysmy mieli same w miare normalne partie to by nie bylo tego oslabienia waluty co jakis czas. No powiedzmy po przyjeciu Euro beda mogli juz odejsc, bo nam nic nie pomoga a w sumie to i w czasie jak bedziemy w ERM2. W sumie z ciekawych partii to mamy LPR, nawet kiedys czytalem opinie, ze to w sumie jedyna prawdziwa polska partia, ze stalymi pogladami. Oni z malym popraciem potrzebni nam zawsze beda. Reszta tego co mamy to partie na 2 kadencje pierwsza w opozycji druga w rzadzie rozpad (zmiana nazwy) i od nowa -AWS, UW = PIS, PO; SLD =SDPL czy jak to zwia. Ja od kiedy mam prawo glosu w kazdych wyborach glosuje na UPR, nie do konca sie z nimi zgadzam, ale maja najciekawszy program, a jakos nie widze zeby w najblizszych latach mogli chociaz by tworzy koalicje rzadzaca wiec przy okacji mam spokojne sumienie, ze przynajmniej probuje zmienic to co sie w kraju dzieje:)

Skomentuj

Czaruję...
      X