Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

urlop

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

urlop

pochwalcie sie gdzie byliscie lub wyjezdzacie w tym roku na wakacje

ja bylem w 3 miescie i w augustowie ale pogoda nie dopisala :/

A ja siedze w domu.... caly czas... no w Łebie byłem na jeden dzie...
    No ale za 2 tyg sobie to odbije bo pod namiot jade :P

Skomentuj

Bałtyk... Władysławowo... 350 km jazdy, spanie w samochodzie, następnego dnia powrót znowu 350 km. Oczywiście jak to zwykle bywa w sezonie wakacyjnym - zero wolnych pokojów i noclegów, pomijam tu hotel w nienormalnej cenie 110 zł od osoby za noc, dlatego trza było przenocować w aucie. Woda w morzu zimna, pogoda nie dopisała, deszcz, burza, lepiej by było zostać w domu.

Skomentuj

ja niestety wyjezdzam tylko i wyłacznie na 10 Pietro :)

Skomentuj

Zamieszczone przez zip
          Bałtyk... Władysławowo... 350 km jazdy, spanie w samochodzie, następnego dnia powrót znowu 350 km. Oczywiście jak to zwykle bywa w sezonie wakacyjnym - zero wolnych pokojów i noclegów
          Znam ten problem... tak jest jak się chce przenocować tylko jedną noc :/
          Ja sobię pojadę chyba do Kołobrzegu, albobo w inne miejsce nad naszym pięknym morzem :P tylko nie wiem czy mi się uda, bo wyskoczyli mi ni stąd ni z owąd z letnimi praktykami i będę musiął wydać trochę kaski na dojazdy do Poznania :|

Skomentuj

Ja spędziłem 10 dni na Krymie, ale następny raz nie popełnię tego błędu:P No może za jakieś 20 - 30 lat jak wkroczy tam cywilizacja :)

Skomentuj

na krymie jest nieciekawie?? A ja ostatnio czytalem, że tak tam fajnie... ciekawe kto sponsorował ten artykuł

Skomentuj

12 sierpnia jade na 2 tygogodnie do swinoujscia :-) 20 zl za nocleg od osoby, InterCity z Wroclawia do Swinoujscia 27 (ulga studencka) zl :-) Juz nie moge sie doczekac :)

Skomentuj

ja siedze prawie cały czas w domu, ale od czasu do czasu "skikam" do Skarlina lub do Partęczyn nad jeziorko :)

Skomentuj

ja 3 do Portugali lece na tydzien bedzie ciekawie :)

Skomentuj

ja nigdzie nie bylem i tylko na 7 pietro wiezdzam co dzien :P
                      pracuuuuuje :P lecz tydzien jezdzilem na budowe z gdanska do wladyslawowa ( lublinem :P budyje sie tam hotel ... jakis niezly bo na dachu basen i na parteze i w ogule wypas :P niezle widoki z dachu sa (na zatokoe i pene moze i na hel) w piwnice tez byly niezle bo carrera 3 sport stala :P nizela bryka ...

Skomentuj

Zamieszczone przez Tato Muminka
                        20 zl za nocleg od osoby
                        gdzieś Ty tak tanio znalazł?? Ja szukam czegoś nad morzem i nic poniżej 25 zł/dobę nie mogę znaleźć... chyba pojadę na żywioł i w razie czego zabiorę ze sobą namiot...

Skomentuj

Zygmunt pod namiot jedz a nie do hotelu itp:P
                          W Łebie są pola namiotowe za 15zł za dobe za osobe i tak z 200-300 metrow od morza:P

Skomentuj

w 3 miejsice fdokladnie gdynia :P w wodzie zakwita sinica i jak nie ma wiatru to jest zakaz kapieli :P
                            a w któras sobbote ładna pogoda byla a w gduyni pusto i na plazy tez puto :/

[ Dodano: 2005-07-31, 16:42 ]
                            jakby ktos mial busa to sie mozna w nim przekimac i to za darmo :)

Skomentuj

Ja raczej myślałem o okolicach kołobrzegu, bo tam mogę bez problemu dojechać pociągiem bez przesiadek. Pole namiotowe to dla mnie tylko środek zastępczy na wypadek gdybym nie znalazł jakiegoś noclegu gdzie są "normalne łóżka" (jadę z marudną i wymagającą kobietą :|)

Skomentuj

ja jade do sarbinowa na 7 dni noclegi w donku(niestety bez wc) 80 m od morza po 23 zl (przy 4 osobach w domku ) duzo wolnych terminow :)

Skomentuj

W swinoujsciu w prywatnych kwaterach sa niskie ceny ale raz ze trzeba dobrze trafic a dwa - rezerwacja 2 miesiace a nawet dluzej wczesniej. Inaczej nie ma szans.

Ja rezerwowalem 3 miesiace temu i byl pusty domek, niedawno sie dowiedzialemze nie ma juz ani jednego wolnego miejsca przez cale wakacje:P

Skomentuj

no fajnie zamiast ludzie chwalic sie wyjazdami na jakies hawaje to wszyscy pisza ze siedza w domciu :P

ja pracuje u siebie na gospodarstwie u rodzicow a ostatnio na wakacjach (dluzej niz 1 dzien) bylem 6 lat temu! ehhh... no ale coz moze jakis samochodzik wpadnie po zniwach :) a naglosnic go jakos trzeba hehe :)

Skomentuj

ja jak mieszkalem w polsce to mialem 40km nad morze i sie zastanawiam do teraz po co ludzie tam jezdza (??) nad brudna wode ??

Skomentuj

Wisnia bez przesady w Sopocie jest naprawdę czysto :) że woda jest zielona to nic dziwnego wszędzie nad morzem taka jest. (tylko pocztówki oszukane ) Tylko ta sinica :/

Skomentuj

Czaruję...
                                        X