no wlasnie niedawno sprawdzilem wynosi przy 60 dokladnie 7, a przy 120 tez ok 7. no ale moze faktycznei byla wieksza roznica nie wole patrzec na droge w miescie jak smigam z taka predkoscia. ale na bank nie bylo wiecje niz 10km;p ps mam kilka radarow w miescie;p hehe
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
autko od zachodnich przyjaciol... czekam na porady :)
Collapse
X
-
aryan: Jak jeszcze raz obrazisz Audi, to wsiądę w swoje A4 1,8T QUATTRO, zabiore kij basseball'owy, i przyjade na dworzec Ci jebnąć :) A to nie dlatego (jak sobie pewnie myślisz że jestem zbulwersowanym dresikiem) tylko dlatego, że Audi to bardzo dobra marka a Ty nazywasz to gównem. Czyli złodzieje nastawiają się głównie na gówna poczas kradzieży? :) Aha, TUV pewnie znasz na pamięć to może zrzucimy się z kolegami i kupimy Ci w prezenicie w księgarni "Dziennik Bridget Jones"?P.S. Wyraźnie wyczuwam uraz do dresów i wsi- pewnie Ci tam kiedyś rowa przeczyścili a jak to mówią w televizji: Zły dotyk boli przez całe życie :) Pozdrawiam maryjana i reszte :)
Skomentuj
-
aryan
A czy ja mam polecać komuś mojego Fiata Tipo z 95 roku??? nie !!!!!!, mimo że przez 5 lat /50 tys./ padł mi tylko alternator a dopiero teraz przed tym jak go oddam do nowego właściciela to wymienie wachacze bo juz czas na nie.
Poprostu jak sie dba o samochodzik , to bedzie służył dlugo i bezawaryjnie.
A teraz jade z moim kolesiem /ściąga na zamówienia autka / W okolice Hamburga po moją wymarzoną Vectre B 2.0 - 96rok , i kupie ją od takiego samego gościa jak ja co dba o samochodzik i bedzie git .
A co do Tipka to żal sie rozstawać ale cóż , trza wiekszy samochód ale wiem że mój pójdzie do takiego samego wariata jak ja.
Skomentuj
-
heh no i stało sie !!!
kupiłem autko => AUDI A3 1.8 benzyna, rok97, 170tys przebiegu, kolor czerwony, pełna opcja (bez skory) kosztował mnie 4000 Euro i po przejechaniu 700km nie mam praktycznie żadnych zastrzezen - nic nie puka, silnik chodzi rowno i nie przerywa.
polecam każdemu to autko - ma niezlego kopa, ladnie trzyma sie w zakretach i znosi nasze polskie dziury
trzeba tylko załozyc jakies wieksze aluski na przyszly sezon i oczywiscie pozadne granie (mysle o zestawie opartym na HERTZach, ale wszystko przede mna:)
pozdrawiam wszystkich (prócz aryana :P )
Skomentuj
-
ja dodam od siebie ze po tym co przeczytałem aryan dla mnie jesteś debilem
a co do przekłamań licznika w kazdym samochodzie wystepuja nawet w nowym clsaryan: Jak jeszcze raz obrazisz Audi, to wsiądę w swoje A4 po 2 dzwonach 1,8T 400 tys przebiegu a na liczniku jedyne 67;QUATTRO ale dziala tylko na 2 kola, zabiore kij basseball'owy, i przyjade na dworzec Ci jebnąć :)
i przy okazji wez kolegów którzy Ci czyszcza rowa basbalemże Audi to bardzo dobra marka a Ty nazywasz to gównemCzyli złodzieje nastawiają się głównie na gówna poczas kradzieży? :jak sobie pewnie myślisz że jestem zbulwersowanym dresikiemTUV pewnie znasz na pamięć to może zrzucimy się z kolegami i kupimy Ci w prezenicie w księgarni "Dziennik Bridget Jones"?
kup ale w wersji DVDWyraźnie wyczuwam uraz do dresów i wsi
czasem jezdze na wioskowe potupaje ale tylko tam gdzie graja DISCO POLO (sa najlepsze)
a dresy tez nosze i wywalam zimny lokiec przy glosnej muzyce :P dla zgnicia, niestety nie mam nalepeXa i sportowej pyty lub komina jak kto woli ;ppewnie Ci tam kiedyś rowa przeczyścili a jak to mówią w televizji: Zły dotyk boli przez całe życie :) Pozdrawiam maryjana i reszte :)
boli a skad wiesz ? na sesjach terapeutycznych powiedzieli Ci to?czy sam doszedles do tego wniosku?A ja już miałem kupować A6 Avant 2.5 TDI :(((
Ale skoro to szrot...to i tak sobie je kupie:)bo uważam że to wyjebana fura i taka Mazda za bardzo nie podskoczy
nie podskoczy w czym? niestety mazda nie roboi diesla 115 km :( porównujesz a6 do 323? czy do 626 albo 6?
POZDRO wszystkim posiadaczom aut oprócz AUDI BO TO GÓWNO :P
Skomentuj
-
Aryan w firmie jeżdzi Audi C-4 z 1991r z motorem 2,0 benzyna na mono wtrysku z gazem, przebieg 520 tys km, od 1996r w 99% na gazie, bez remontu silnika i skrzyni biegów, w silniku 2 lata temu przy przebiegu 400 tys km wymieniono pierścienie tłokowe i uszczelniacze trzonków zaworowych bo brał olej, teraz na 15 tys km od wymany do wymiany nie trzeba dolewać oleju bo bierze poniżej 1 litr, skrzynia biegów cicha nigdy nie naprawiana,często jeżdze tym samochodem i jedyna usterka jaka w nim jest to słabo działający hamulec ręczny bo tylne zaciski i linki hamulca ręcznego nie były nigdy wymieniane. Cała reszta spisuje się idealnie ( na nadwoziu pojedyńcze ogniska korozji ale auto ma 14 lat i nigdy nie było garażowane i zabezpieczane antykorozyjnie poza zabezpieczeniem fabrycznym a miało kilka stłuczek i właśnie te naprawiane elementy mają ogniska korozji).
Skomentuj
-
czesc
Zamieszczone przez bimbermiało kilka stłuczek i właśnie te naprawiane elementy mają ogniska korozji).
a tak btw bimber wiesz co bylo i kiedy zmieniane u kazdego pracownika w firmie? woo
co nie podoba mi sie w audi to ze jak patrzy sie od tylu to tylne kolka zamiast byc pionowe sa troche pochylona, cos ala A, wyglada jak rozjechana jakas, tak samo jest w oplu astra
pozdrawiam wojtek
Skomentuj
-
miKI - 4 patyki euroszy kosztowalo samo autko w niemczech, oplaty ok 2tys zl, do tego rejestracja+ubezpieczenie, instalacja gazowa no i oczywiscie naglosnienie :)
najtansze auta kupic mozna u turasow i arabow - kupuja oni bowiem i naprawiaja we wlasnym zakresie auta uszkodzone. nie znaja oni jednak innych narzedzi jak mlotek i pedzel wiec naprawy pozostawiaja wiele do zyczenia, dlatego trzeba uwazac !!!!
moja audica miala robiona tylna klape - przednie poduszki nie wystrzelaly, chlodnica i przod nie tkniete - wiec jeszcze najkorzystniej :P
vip osiagi silniczka 1.8 125KM 20V zadowalaja mnie az za nadto - pali ok 8l w cyklu mieszanym :/ bez gazu sie nie obejdzie
najwiekszy problem to zabudowa audio - w przednie drzwi nie wchodza glosniki nie wieksze niz 10cm a w kokpit wbudowane jest seryjne radio (kaseciak na dodatek :( ale dla chcacego nic trudnego - cos sie wymysli :)
pozdrawiam
Skomentuj
-
ja nie rozumiem co wy chcecie od gazu ? jak macie takie gowna po 1500zl ze wam strzela i inne pierdoly to sie nie dziwie... sam to mialem to w B4 byla zwykla instalacja i strzelalo, przerywalo itd, po zalozeniu elektronicznego wtrysku tam za 300zl wszystko ucichlo... natomiast polecam wam zagazzowanie sekwencja ( oddzielny wtryskiwacz na kazdy gar) w tej chwili mam to w sharanie 2.0 i lubi gaz ten silnik... pali w miescie przy normalnej jezdzie kolo 12l natomiast na autostradzie 17-18Na autostradzie zalezy jak sie jedzie, jak jedziesz 120 to spali 12 a jak 170 to 17 :)
Skomentuj
Skomentuj