siema,czy mial ktos moze tego sharpa i probowal podlonczyc glosniki surround.Bo ja podlanczalem ale nie dziala i teraz nie wiem czy cos jest zrabane czy tylko te surroundy sa tak dla sciemy.Z gory THX za odp:)
Musisz podac dodatkowe napiecie zeby odpalic przekaznik zalaczajacy sourrandy ... ale ogolnie to sciema bo wzmak normalnie 2 kanalowy a te wyjscia to przez rezystory i szeregowo - rownolegle :P
przepraszam wszysykich za tego malego offtopa ktorego zaraz popelnie ale...
EDIS kurde, na gg wsiakles, nie odpowiadasz, nie odzywasz sie, kase wplacilem miesiac temu a glosnikow jak nie bylo tak nie ma! co jest do cholery!? widze ze na forum piszesz a na gg to nie laska sie odezwac!! skontaktuj sie ze mna jak najszybciej! numer telefonu masz na gadulcu...
przepraszam za uwage
pozdrawiam
crusher
zeby nie bylo jakis nieporozumien,nie bylo mnie przez 2 tyg w domu.Ale juz z Carcrusherem, mam wyjasnione glosniki leza w domu caly czss zapakowane ale nagle wyjechalem,i nie mialem kiedy wyslac:/
a odnosnie tematu w tej kostce mam wolne miejsce to tam mam podac nap 12v tak?
kurde ja tez mam ten problem nie dzialaja mi te surrondy wsumie do niczego mi to nie potrzebne ale ciekawosc mnie zrzera, podlaczylem tak jak pisaliscie i dalej zero dzwieku nic nie pyrka, przekaznik jakis cyknol ale dalej nic
Skomentuj