Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sharp 7700

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sharp 7700

siema,czy mial ktos moze tego sharpa i probowal podlonczyc glosniki surround.Bo ja podlanczalem ale nie dziala i teraz nie wiem czy cos jest zrabane czy tylko te surroundy sa tak dla sciemy.Z gory THX za odp:)

Pozdro

Musisz podac dodatkowe napiecie zeby odpalic przekaznik zalaczajacy sourrandy ... ale ogolnie to sciema bo wzmak normalnie 2 kanalowy a te wyjscia to przez rezystory i szeregowo - rownolegle :P

Skomentuj

Szaflik, a mozesz jakos bardziej mi to pojasnic gdzie to napiecie trzeba podlonczyc:) bo tak chcezobaczyc jak bedzie to gralo

Skomentuj

masz ta kostke do ktorej podlancza sie 12V zeby wzmak ruszyl ? to tam trzeba podac na ten wolny pin

Skomentuj

przepraszam wszysykich za tego malego offtopa ktorego zaraz popelnie ale...
          EDIS kurde, na gg wsiakles, nie odpowiadasz, nie odzywasz sie, kase wplacilem miesiac temu a glosnikow jak nie bylo tak nie ma! co jest do cholery!? widze ze na forum piszesz a na gg to nie laska sie odezwac!! skontaktuj sie ze mna jak najszybciej! numer telefonu masz na gadulcu...
          przepraszam za uwage
          pozdrawiam
          crusher

Skomentuj

zeby nie bylo jakis nieporozumien,nie bylo mnie przez 2 tyg w domu.Ale juz z Carcrusherem, mam wyjasnione glosniki leza w domu caly czss zapakowane ale nagle wyjechalem,i nie mialem kiedy wyslac:/

a odnosnie tematu w tej kostce mam wolne miejsce to tam mam podac nap 12v tak?

Skomentuj

nie laska
              nie laska :)

tam mam podac nap 12v tak?
              to tam trzeba podac na ten wolny pin
              okidoki.. :)

Skomentuj

kurde ja tez mam ten problem nie dzialaja mi te surrondy wsumie do niczego mi to nie potrzebne ale ciekawosc mnie zrzera, podlaczylem tak jak pisaliscie i dalej zero dzwieku nic nie pyrka, przekaznik jakis cyknol ale dalej nic

Skomentuj

Czaruję...
                X