Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rottweiler

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dexter,
    No wlasnie pogielo Was, jeszcze jedno zdjecie sie pojawi to zblokuje temat.
    wklejony link, obraz pobierany jest z severa imageshack, a nie z forum...
    moderator :) buahaha.. :)

Skomentuj

A wystarczy prawy klawisz myszy na obrazku i wsio wiadomo.
      No ale z rozmiarem to przeginka,obraz sie rozjeżdża.Czy nikt nie używa podglądu?

Skomentuj

Z rozmiarem to przesadziłem, może ustalimy jakiś standard ? 1024x768?

Skomentuj

wstawiać miniaturki i nie będzie problemu

Skomentuj

Zamieszczone przez schmeichelsopot
            Z rozmiarem to przesadziłem, może ustalimy jakiś standard ? 1024x768?
            może by tak ogólnie na forum zrobić zasadę, żeby nie zapodawać większych obrazków niż np 800x600, bo taki się chyba optymalnie zmieści jak ktoś przegląda forum w rozdzielczości 1024x768.
            Głównie limit powinien odnosić się do szerokości.

Skomentuj

dzieki panowie za rady co do pieska, ale dzisiaj otrzymalem bardzo przykra i smutna wiadomosc. Moj kochany funfel zostanie uspiony z powodu jakigos cho....go nowotworu :(

Skomentuj

o kurwa :( przykro mi :( skladam kondolencje :(, naprawde mi przykro.....

Skomentuj

:(

Skomentuj

Bylem dzisiaj na wystawie psow w Rzeszowie i musialem sobie poglaskac kazdego rottweilerka jakiego mialem w zasiegu reki :-/ Kuzwa gozej niz moje pierwsze rozstanie z Laska :/ :( A tak na marginesie, nie wiecie po ile teraz chodza te psy ?

Skomentuj

na dworcu za 300zl bez rodowodu:P

zamiast kupowac suplementy i witaminy w tablewtkach lepiej dac do miski np z kasza warzywa np marchewke:P

schmielsopot mialem prawie identycznrgo psa tylko zdechl:P

Skomentuj

mam pytanie:
                        czy zauważyliście w ostatnim czasie nasilenie występowania nosówki? bo w mojej okolicy kupa psów zdechła... mój Misiek też...
                        jakoś tak na wiosnę sie zaczęło i do teraz ciągle słyszę ze komuś tam pies choruje... :/
                        ostatnio rottweiler mojej dziewczyny też zachorował... :(

Skomentuj

Hmm u mnie bylo takie cos 2 lata temu , tez psy padaly na nosowke ale moj Rottek nie zachorowal. Nie wiem czym to jest spowodowane moze ta choroba ma jakas mape i w poszczegolnych okresach atakuje inny rejon <lol2>

No i sie dokopalem :] Oto moj nowy nabytek :) Mieszka u mnie od konca Kwietnia i sie nawet dogadujemy :]

http://img156.imageshack.us/img156/1759/img02638fd.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/5074/img02642mx.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/1772/img02650hh.jpg

Skomentuj

Czaruję...
                          X