Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SŁUCHAWKI 250/300zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SŁUCHAWKI 250/300zł

Witam. Właściwie to pisze tego posta w imieniu kolegi. Jego siostra ma teraz jakieś ważne egzaminy i wkuza ją kazdy odgłos, kumpel nie moze słuchać normalnie muzyki ani w nic grać z włączonym dźwiękiem... Więc postanowił sprawić sobie jakieś poządne słuchawki (ma na to ok 250-300zł). Nie znam się zabardzo na słuchawkach więc zwracam sie do was o pomoc.

Z góry dzięki, Patryk.

żadne philipsy,sony,thomsony i inne dziadostwa !.Jedynie KOSS albo HENNHEISER np HD457,HD202,HD201 itd itd.Sam jestem posiadaczem HD202 a wcześniej byłem HD457 - REWELACJA tylko tyle powiem.Ich brzmienie sie prawie nie różni.teraz słucham na HD202 - dźwięk bardzo muzykalny.

Skomentuj

A ja mam Vivanco :P
      Miałem sennheisera ale sie spieprzyła wkładka a naprawa przewyższała całe słuchawki.I akurat nic z tej marki nie mieli w sklepie i mi przypasiły Vivanco SR 650.Nie syczą,nie wrzeszczą a basu mają akurat.450 zł dałem,teraz ponoć dużo staniały.

Skomentuj

250 - 300 ?? pożądne słuchawki, jak to określiłeś, zaczynają się powyżej tej sumy...

Skomentuj

ALTON, philips ... no nie wiem !! kolega ma nie pamietam modelu ale one maja na bokach taka siatke !! sa bardzo dynamiczne srednie i wysokie ... miodzio niskie troszke mniej ale i tak sa niezle ... nie wiem czy je teraz dostaniesz nie widac ich juz w sklepac nie wiem moze jakis facelifting czy cos ale ja bym je polecil a kosztuja cos w tym przedziale

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
            250 - 300 ?? pożądne słuchawki, jak to określiłeś, zaczynają się powyżej tej sumy...
            Oj Zygmunt... nie mam pojęcia o słuchawkach więc nie mam pojęcia o ich cenach :) Znacie jakieś sklepy internetowe bądź też sklepy w Gdańsku w których mozna kupić w/w słuchawki ?

Skomentuj

ja tam nie wiem ale jak chcesz to sie do media przejedz tam widzialem duzy wybor ...
              nie mialem czasu sie im przegladac ... ale jak tam nic ciekawego nie dostaniesz to jerdz do sopotu nie pamietam dokladnie ale to chyba pierwszy przystanek za gd. idziesz w kieunku glownej ulicy i tam masz sklep na rogu ... "audio klan"

[ Dodano: 2005-08-21, 11:56 ]
              tyle ze nie wiem czy dostaniesz cos w tej cenie :P

Skomentuj

Nadzikowi chyba chodzi o TOP Hi-Fi w Sopocie przy Al. Niepodległości 677/4. Mogę jeszcze podac nr i adres e-mail... Uwaga, bo jutro (Poniedziałek) wyjeżdżam.

Skomentuj

Czaruję...
                X