Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mBANK konto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mBANK konto?

cze
    widzialem reklame mBanku i konto za darmo daja? to prawda czy sciemniaja
    ma ktos kontow mbanku? jesli tak to poprosze o opinie bo chce sobie zalozyc

aryan, Mam tam konto od 4lat i jedyne oplat ktore place to:
    -50gr za przelew
    -podatek od odsetek
    -iles tam zlotych jak wyplace w nie swoim bankmacie

Wiecej oplat nie stwierdzilem :)

Skomentuj

ja mam tam konto i nie chce innego :), jest tanie i dostep z kazdego miejsca 24godz/ doba :)
      polecam.
      no a konta od zawsze za darmo tam byly :)

Skomentuj

ja zawsze preferowalem SKARPETY :P
        a jakie konto macie emax czy e konto?

a za karte kredytowa pobiraja oplaty?

Skomentuj

ja mam e-konto :), karty kredytowej nie bralem jeszcze, ale jest za darmo ta zwykla, trzeba tylko zadzwonic, chyba ze ktos chce jakas lepsza to jest platna wtedy chyba :)

Skomentuj

Karte masz za darmo - Visa Electron. Popatrz czy masz jakiś bankomat w mieście, w którym możesz wybierać kasę bez prowizji. Z innego masz prowizję 5zł io jakiś tam % od kwoty.

wektor jaki podatek od odsetek?? Możesz brać debet czy jak, bo nie próbowałem??

Skomentuj

a z jakich bankomatów można pobierać kasę?
              ja na razie mam konto w BZWBK, w Poznaniu bankomaty są co kawałek, ale jak się gdzieś wyjedzie trochę dalej to jest cienko...

Skomentuj

Właśnie z Mbanku można wybierać na bankomatach BZ WBK bez prowizji (niewiem czy na wszystkich, u mnie napewno)

http://www.mbank.com.pl/oferta/karty...aty/index.html

Skomentuj

PETERS, podatek od odsetek od kwoty na koncie.

Co do kont to mam wszystkie 3 konta. ekonto, ekontomax i emax plus

Bankomaty za free to BZ WBK i euronet.

Skomentuj

Powiedzcie mi, jak to jest z kartami płatniczymi w mBanku? Czy można u nich dostać taką kartę, którą mógłbym i płacić normalnie w sklepie, i dokonywać transakcji w necie? Bo w Inteligo tak mam, ale nie zauważyłem takiej opcji w mBanku - oferują chyba dwie oddzielne karty do tego celu? Mam eKonto.

Skomentuj

Yyy ja raz swoją płaciłem w sklepie. Ale niewiem o co Ci chodzi, przecież to nie zależy od banku tylko od typu karty. Masz kartę Visa Electron i poprostu sklep w którym płacisz musi honorować karty tego typu (Visa Electron) no i musisz mieć kasę na koncie - bo to karta debetowa (płatnicza) a nie kredytowa!

Ale powiem Ci, że nasz kraj jeszcze nie dojrzał do kart płatniczych, babka gania z terminalem po całym sklepie, długo trzeba czekać na potwierdzenie tranzakcji, a ludzie stoją z tyłu i czekają - sam się nieraz denerwuję jak ktoś przedemną płaci kartą :[

Jednym słowem mi ta karta służy jedynie do wyciągania kasy z konta

Skomentuj

Oferują ponoć dwa rodzaje kart - jedna bankomatowa z paskiem magnetycznym, można nią płacić w sklepie i wypłacać kasę w bankomacie, ale nie można płacić przez neta. Jest natomiast drugi typ karty, tylko do zakupów przez internet; ale bez paska magnetycznego, więc wiadomo - do sklepu lub bankomatu się nie nadaje.
                        Więc pytanie - czy można skorzystać z obu tych funkcji mając tylko jedną kartę?

Bo karty wydawane przez Inteligo są kartami płatniczymi i bankomatowymi w jednym, można także płacić w sklepach internetowych itp. Dla mnie było oczywiste, że w mBanku też tak jest, ale po przeczytaniu ich regulaminu doszedłem do wniosku, że chyba jednak jest inaczej...?

Skomentuj

zip, http://www.mbank.com.pl/oferta/karty/roznice.html
                          ...i o co tyle krzyku? :) :) :)

Skomentuj

Czaruję...
                          X