Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zrzuta na MDF22 ? :> BDG

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zrzuta na MDF22 ? :> BDG

W poszukiwaniach dobrego grubego mdf'u trafiłem na ForPŁYT. Docinają na wymiar itp. Mają grubości do 30mm. Jest jeden mankament - trzeba brać 5mkw, które kosztuje 50zł.

MDF22 28zł/mkw
    wycięcie jednego elementu (niezależnie od wymiaru) - 2,2zł.

Byłby ktoś chętny na część z tych 5mkw? Jeśli tak - piszcie.

Myślę, że za tą cenę to atrakcyjna oferta jest.

Dośc atrakcyjnie, gdyż cała płyta (MDF 25) z JolPŁYT kosztuje około 170zł (300 x 400)

Skomentuj

jeszcze taniej ale u nas nie ma tak dobrze :/ jak do jutra nie znajdą się chętni to kupię wiórówkę 18 i tyle!

Skomentuj

Dołącze się do pytania. Pamiętam jakiś rok temu widziałem linka do firmy, reklamowała się nawet na allegro. Firma ta docinała MDF na wymiar i sprzedawała wysyłkowo. Do suba dotne sobie sam, ale potrzebuję do czegoś innego, gdzie jest wymagana duża dokładność. Może ma ktoś jakiś adres tej firmy, bu u mnie w mieście też się nie zajmują tak małymi zamówieniami?!?

Skomentuj

PETERS, jeżeli potrzebujesz precyzyjnie przyciętych płyt, musisz poszukac zakładu stolarskiego. Niestety tam sobie biorą...

Skomentuj

Brońcie panie boże, w zakładach stolarskich za przeproszeniem ciulają ile wlejźie,sam się przekonałem,wynosza materiał na zaplecze tną na niewiadomo czym(ręczną piłką?) i buli się tyle samo co w markecie,a w markecie to przytną CI na twoich oczach równo prosto a i cena czasem niższa...

Skomentuj

Piękny uważaj co mówisz... Ojciec jest właścicielem zakładu stolarskiego i wszystko jest cięte na profesjonalnych maszynach. Nie ma mowy o lipie. A jak szuka się zakładu to porządnego, a nie jakiejś budy...

Skomentuj

Zamieszczone przez schmeichelsopot
                Piękny uważaj co mówisz... Ojciec jest właścicielem zakładu stolarskiego i wszystko jest cięte na profesjonalnych maszynach. Nie ma mowy o lipie. A jak szuka się zakładu to porządnego, a nie jakiejś budy...
                Jak twój tata ma ten zakład w sopocie (domyśliłem się po miejscu twojego zamieszkania) to chętnie się u niego zaopatrze w materiał na kolumny, jak mozesz to napisz gdzie dokładnie mieści się jego siedziba :)

Skomentuj

Patryk mieszkam w Sopocie, lecz zakład mieści się w Rębiechowie (niedaleko LOTu) z trudnym dojazdem. Ale tam jak już robią kolumny to z wykończeniem dla wymagających klientów, gdyż nie jest to dla nich opłacalne (np. Pracownik spędzi tydzień przy kolumnach, za które wezmą 3000zł, ale w ten czas złożyłby mebli za 10000zł).

Skomentuj

schmeichelsopot, przepraszam nikogo nie chciałem obrazić,a stolarnia w której mnie tak ładnie wy***** własnie był niby takim sprawdzonym zakładem :/
                    Sorki mam uraz do tego typu zakładów :P
                    Wole jednak juz OBI,NOMI i tego typu rzeczy

Skomentuj

Nic się nie stało :) ... Akurat znajomy miał pecha i przycieli mu 3 płyty o 3mm za długie. Chyba była to Castorama.

Skomentuj

ale się tu oftop zrobił :) widzę, że nie ma chętnych na ten mdf :(

Skomentuj

Czaruję...
                        X