Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt GTT 300 + Blaupunkt GTA 200

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Blaupunkt GTT 300 + Blaupunkt GTA 200

Witam, mam zamiar kupić sprzęt do auta na który składać się będzie wzmacniacz + subwoofer. Wzmacniaczem będzie prawdopodobnie Blaupunkt GTA 200 - dobry stostunek cena/jakość. I teraz pytanie czy do tego wzmacniacza dobrym subem będzie Blaupunkt GTT 300? ( http://allegro.pl/show_item.php?item=61656298 ) i czy wzmak sobie z nim poradzi (wzmak ok. 140 W RMS po zmostkowaniu)? . Zależy mi na dosyć niskim zejściu i w miare wysokiej efektywności. Powiedzcie jak to wszystko oceniacie. Aha i jak macie może jakiś inny pomysł na suba lub na sam głośnik do 250 zł to byłbym wdzięczny za poradę. Pozdro.

Bedzie ok. Wmzacniacz jest niewiele zmieniona konstrukcja gta 2100, a wiec w mostku posiada 160rms.

Sam posiadam blaupunkt'a w ver. 4100 i po zmostkuwaniu dwoch kanalow u mnie napedza cw1202c w 50L, a jak wiadomo temu przetwornikowi trudno dogodzic.

Skomentuj

A jakiś inny dobry gotowy sub w tej cenie znacie?

Skomentuj

lepszy w aucie jest osobny wzmacniacz + skrzynia, natomiast cos lepszego hmmm magnat xpress ale w obudowie z plyty wiorowej a nie kartonu :)

Skomentuj

aklbo sam cos zrobisz

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
            albo sam cos zrobisz
            wlasnie o to mi chodzilo tylko nie napisalem co myslalem i wogole bleblel alal ..

Skomentuj

no ale piszecie tak bez przekonania jakoś, to może ten blaupunkt wypróbuje

Skomentuj

odpuść sobie tą tubę!
                kup głośnik i zrób sam skrzynkę.
                nieżadko montowałem IT mds 08' do tego Blaupunkta gta 200flash i jest bdb.
                polecam.

Skomentuj

Znalazłem jeszcze w przystępnej cenie: MAGNAT BULL POWER TUBE 300 i MAGNAT SHOCKWAVE 1200. Co o nich sądzicie? (jak do dupy to chyba faktycznie sam zrobie skrzynie i wstawie coś porządnego)

[ Dodano: 2005-09-01, 13:12 ]
                  tylko troche niski spl ma ten intertechnik

Skomentuj

ale IT kladzie te twoje wynalazki magnata jak chce.
                    tylko trzeba mieć do niego 'audiofilskie' ucho bo rypanki z niego nie ma..

Skomentuj

magik a jak ten IT zgrywa sie z HSK165 hertza?

Skomentuj

a to zależy czego oczekuesz..
                        intertechnik jest szybki ale łagodny, nie ma z nigo mięcha jak z es250 na przykład..
                        mi sie podoba choć do hsk dał bym coś z większym kopem jeśli miałbym pieniądze..
                        z drugiej strony IT jest tani i baaaardzo dobry.

Skomentuj

Czaruję...
                        X