shranz,hardtechno,terror
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wsumie chłopaki to....
Collapse
X
-
a ja lubie muzyke dyskotekową hazel kris i te sprawy pozatym muzyke taneczną czyli dance i pop czasem blackhh ogólnie takie bardziej radosne klimaty, oprócz tego wszystko inne co w padnie w ucho, nie pogardze też dobrą klasyką dla mnie liczy się przede wszyskim dźwięk, rytm sama muzyka; mniej słowa w piosenkach, a te wszyskie drum bass czy hard techno to moim zdaniem dla drechów u których sub gra +6dB głośniej niż kolumny ble ble
jednym zdaniem każdy lubi co innego i nie można nikomu nic zabraniać słuchać
paradise - Bailando rulez!!
Skomentuj
-
a ja przyznam sie jestem SATAN 666 i slucham black i death metalu
szczególnie agathodaimond,
satanica , morbid angel, venom, napalm death; death;behemot, immotrtal, celtic frost; decide
macie satan na forum :P
mam wlosy do ramion (:
[ Dodano: 2005-08-30, 20:24 ]
te wszyskie drum bass czy hard techno to moim zdaniem dla drechów u których sub gra +6dB głośniej niż kolumny ble ble
Skomentuj
-
jezeli chodzi o trance to polecam Rise FM, według mnie całkiem dobre radio internetowe.
http://66.250.218.253:8443
wiecej na http://www.risefm.com
Skomentuj
-
Zamieszczone przez aryana ja przyznam sie jestem SATAN 666 i slucham black i death metalu
szczególnie agathodaimond,
satanica , morbid angel, venom, napalm death; death;behemot, immotrtal, celtic frost; decide
macie satan na forum :P
mam wlosy do ramion (:
[ Dodano: 2005-08-30, 20:24 ]
te wszyskie drum bass czy hard techno to moim zdaniem dla drechów u których sub gra +6dB głośniej niż kolumny ble ble
Skomentuj
-
mój ulubiony zespół to Necrocanibalistic Vomitorium...
oczywiście żartuję, chociaż czasami lubię posłuchać Megadeth albo Slayera czy Pantery... ale to raczej sofcik w porównaniu do tego co wymienił aryan...
mam pytanko do wszystkich audiofilów z forum:
czy słuchaliście kiedykolwiek płyty uważanej przez wielu audiofili zboczeńców za najlepszą w historii fonografii??
Skomentuj
-
street punk to na ogol wesola i szybka muza ale jest to jednak punk a nie green day (pop-punk) polecam Rancida - moj sensei od pol roku
co do D'n'B jest profesionalny nadaje sie do podkladow jakis prezentacji sprzetu (roznego rodzaju) to nie jest muza do tanczenia takze drechy odpadaja kaszel z piecioma aku nie ma takiej muzy
Skomentuj
Skomentuj