Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wsumie chłopaki to....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to nie jest muza do tanczenia takze drechy odpadaja kaszel z piecioma aku nie ma takiej muzy

franiu-mozesz jasniej
    muza nie do tanczenia?byles kiedys na imprezie dnb?wszyscy plasaja (tak samo),nie polecam tylko ze wzgledu na dresiarnie-dres dresa dresem pogania

Skomentuj

tak na forum ostatnio szczegolnie w dziale off topic wszystko w koncu konczy sie stwierdzeniem "dres" itp, mam nadzieje ze chodzi wam o hmm subkulture jaka tworza ci ludzie, a nie nazywanie dresem osoby chodzace w dresach a nie maja nic wspolnego z kradzierzami komorek, pigółami, amfetamina i glosna muzyka z auta itp itd, sam na codzien chodze w dresie bo jest mi wygodniej niz w jeans'owych spodniach.....

Skomentuj

tak wisnia,dokladnie chodzi mi o subkulture,a
        nie o ludzi chodzacych w sportowej odziezy
        choc dres jest ulubionym ich strojem na karzda pore dnia i roku
        stad nazwa tej subkultury

Skomentuj

kiedyś był temat w którym staraliśmy się wyjaśnić pojęcie "audiofil", teraz możemy pokusić się o próbę zinterpretowania pojęcia "dres"

Skomentuj

dresy na imprezach d&b?!?
            We wrocławiu jak sie pojawia to jest dosc wielkie swieto...
            A na hardtekach czy acidach jeszcze lepiej (tylko czasami gdy w gazecie jest ogloszenie to ich wiecej przybywa;>)

pozdr

Skomentuj

zapraszam do lodzi na jakakolwiek impreze dnb.tzn nie zapraszam ze wzgledu na wszech ogarniajace okrycia wierzchnie,ozdobine tulipankiem,lyzwa,czy trzema paskami.

lodzkie dnbassowe drechy-to w sumie poldrechy bo kazdy sznujacy sie osobnik w dresie slucha mniej ambitnej muzyki

i znowu nie mam nic do osob ktore poprostu lubia sportowa odziez
              tylko chodzi mi o te bydlo ktore zkroi ci telefon,albo spusci lanie za free-w 99% sa to ludzie ubrani w dresy i sportowe obuwie

i teraz niech ktos mi powie jak tu nie genaralizowac i nie tworzyc stereotypow?

[ Dodano: 2005-09-07, 10:34 ]
              mysle,ze chociaz w jakims ulamku wyjasnilem co kryje sie pod pojeciem "dres",mozna jeszcze wymienic kilka gadzetow jakimi posluguja sie owi panowie-choc sa i panie(raczej juz bez dresu)

Skomentuj

No to ja słucham techno, Rock i Metal (troche dziwne połaczenie :))

Ulubiony zespół Rock'owo Metalowy System of a Down.
                Techno dj jest sporo, ale najbardziej Ron Van Den Beuken.

Nie wiem w sumie co macie do ludzi lubiących metal, gnebią was czy co. Ja znam kilku spokojnych fajnych gości (a nawet panienki), z którymi mozna spoko pogadać. A jeśli tak to ja nie lubie skinow faszystów (chociaż też niestety znam kilku i bardzo żałuję) to z dopiero totalne z***y.

Zamieszczone przez aryan
                mam wlosy do ramion (:
                Prosze pokasz zdjęcie (bez podtekstów) :). Też nie dawno chodowałem włosy, ale mi się pokręciły i ściełem :(

Skomentuj

aja mam włosy krótkie. bo jak mam długie to mi sie plączą nei mogę sie roszczesać
                  zawsze sobie połowę powyrywam:) i ogólnie kicha

Skomentuj

Też tak miałem :) daltego je ściełem :( między innymi z obawy przed wyłysieniem.

Skomentuj

też mam dosyć długie włosy... pokazuję wam bo niedługe zetnę

Skomentuj

Kolejny zdesperowany . Ostatnio zauwazyłem że dużo osób ścina długie włosy. U mnie w szkole połowa osób co miała fajne pióra to scieła przed wakacjami.

Skomentuj

u mnie na studiach kolesie z krótkimi włosami to była mniejszość... teraz proporcje się zmieniają... długowłosych zostało chyba tylko 3 :|

Skomentuj

Czaruję...
                          X