Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dj Tiesto - co to za piosenka?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dj Tiesto - co to za piosenka?

Witam, czy zna ktoś tytuł tej piosenki? Mam niestety tylko jej fragment (zamieszczony na stronie http://forum.dvhk.pl/index.php?act=ST&f=45&t=102137 bo tu się nie zmieścił) i nie wiem jaki tytuł. Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

boys jestes szalona
    sekret- sama samotna
    diskoteka avarija -avarija
    madagaskar -wyginam smialo ciało

albo jestem wiesniakiem i o tym wiem:P

Skomentuj

aryan, tobie to sie juz kompletnie popierdolilo???

Skomentuj

hmmm ja tam nic nie widze na twoim linku IWO ale hmmm znam pare kawalkow i mozesz sciagnac i to moze byc ktorys z tych Dj Tiesto - Traffic ; Love Comes Again ; Adagio for strings ; Just be ; Tiesto remixowal tez piosenke Delirium - Silence czy jakos tak.

Skomentuj

lol strona jest tylko dla zarejestrowanych... daj to gdzies indziej

Skomentuj

dragon, ma racje

moze byc to "adagio for strings"
            ale strzelam bo niesłuchałem a akurat jest na czasie,rzuc to gdzie indziej a odgadniemy :)

Skomentuj

aryan, jak jesteś taki obcykany to załatw mi dyskografię kapeli co w teledysku występuje na złomie aut.Żona to lubi.Mnie też sie podoba.
              A wogóle w odpowiednim czasie miałem kontakt z Marcinem (wiesz chyba którym) i nie uważam tego za wstyd czy obciach.I nawet podesłał mi zespół na moje wesele.

Skomentuj

to pewnie VIPER :P sciagnij sobie z emula albo z grren star co w stopce mam :P
                a kolo mnie mieszka ETNA ale pewnie nie wiecie jaka :P
                a mega dance na wesele 1500zl
                a ty macie www.zorka.prv.pl z impulsa i chyba z mega dance (:

Skomentuj

aryan, bez jaj,odwiedzałem twój link ale nic nie ukopałem poza skanerem.Nie jestem zatwardzialcem i doskonale pamietam te czasy.Po za gnojem było wiele fajnych kawałków.A co do złomu to napewno nie był viper.To było pięciu gostków plus saks.Pamietam jak dziś.Może uda Ci się skojarzyć.Ja cały czas dumam bo najlepiej by było teledysk zassać.

Skomentuj

To dzie mam zassać ten kawałek - bo niechce mi się logować.

aryan, nie przejmuj się...... laski lubią Disco Polo

Skomentuj

Czaruję...
                    X