Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co jest z EMPIRE?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co jest z EMPIRE?

Witam
    Kilka dni temu zamówiłem głośniki do podłogówek z www.empire.com.pl - i do teraz nic :(
    Przedwczoraj napisałem maila, że mi się to nie podoba - też nic! Co mam zrobić? Czy jest jakaś przerwa, októrej ja nie wiem?
    Pozdrawiam
    Kamil

A próbowałeś dzwonic? Ja niedawno zamawiałem z akustyka (dzwoniłem) i powiedzieli mi, że są na urlopie.

Skomentuj

moze czekaja na nowa dostawe. Wez tel. zadzwon do p. Kasi.

Skomentuj

OK. Pani Katarzyna odpisała :) nie mają ARPów narazie, no i muszę poczekać...

Ale dobra po tygodniu lub więcej nareszcie empire odpowiedziało. Sorki za ten topic, nie wiedziałem że jednak dzisiaj odpiszą. Uważam temat za zamknięty.

Skomentuj

a ja mam jeszcze pytanie, zamawiam mailowo u nich glosniki i chca zebym im wplacil kase na konto. Oni tak zawsze ? myslalem ze wysylaja za pobraniem jak reszta firm/sklepow

Skomentuj

a napisales zeby Ci wyslali za pobraniem:>?

Skomentuj

Ja tam zawsze mam za pobraniem. Dzwonie i mowie "Pani Kasiu Przemek z Murowa potrzebuje np. 4xarn 150. Ok p. Przemku dzis wysylam za pobraniem. " I wszystko. Jako firma sa ok.

Skomentuj

A ja nie polecam tej firmy. Trzymać się od niej jak najbardziej z daleka! Zamówiłem u nich cztery głośniki XW165-1394, kase wpłaciłem na konto i... dupa! Nie odpowiadali na maile, telefonów nie odbierali. Trwało to miesiąc. Przeciez to skandal, żeby tyle szła przesyłka. W końcu musiałem postraszyć ich zgłoszeniem sprawy na policje to przelali mi kase z powrotem. Wymyślali jakieś ściemy, że kasy nie mogli przelać bo szefowa na urlopie była i tylko ona miała dostęp do konta. Nigdy więcej od tej amatorskiej, złodziejskiej firmy kupować jak się okazało "wirtualne" głośniki!!! A widziałem też, że sprzedają oni głośniki na allegro. Wystarczy sobie poczytać negatywne komentarze, których jest tam całkiem sporo i zobaczycie, że to nieodosobniony przypadek. Pozdro.

Skomentuj

a ja kupiłem i nie narzekam. Paczuszka doszła błyskawicznie ;]

Skomentuj

Do mnie tak samo,paczuszka przyszła 2 dni po wpłaceniu pieniążków elCamillo, musiałeś mieć pecha :P

Skomentuj

pani bardzo mila tylko pakowacz akurat w moim przypadku pomylil glosniki.
                      Juz sobei z tym dalem rade ale jaja...., gdyby cena miala jeszcze jedno zero pewnie bym sie wnerwil.

Skomentuj

p. Kasia odpisala i wyslali za pobraniem spoko... 3 dzien czekam... jeszcze w zyciu wiecej jak 3 dni paczka do mnie nie szla :)

Skomentuj

a u mnie p. Kasia bardzo szybko sie uwinela i jestem bardzo zadowolony z tej firmy, raz ze tanio dwa jak dla mnie solidnie i to sie liczy. pozdrawiam

Skomentuj

Ja zadzwoniłem ,zamówiłem -paczka doszła po tygodniu .Lipne opakowanie ,ale głośniki doszły całe . Za to u STX'a to kartoniki wypasik.
                            PZDR.

Skomentuj

Witam.
                              Czy ktos z was ostatnio(2 tygodnie) zamawiał cos z Empire ? JA wplacilem kase jakies 2-3 tygodnie temu, wczesniej dogadalem sie telefonicznie i do tej pory nie dostalem paczki :( Telefonow nie odbieraja, na maile nie odpisuja, nie ma sposobu zeby sie z nimi skontaktowac, no a pieniądze poszly z konta :(

Skomentuj

czekam do dzisiaj i dupa

Skomentuj

spokojnie,ja miesiac czekalem,podobno im paczki ginely itd... kilka telefonow kilka maili... wkoncu wkoncu doszly(chyba kurierem,a 10 minut przed nim otrzymalem maila ze powinny byc zaraz)

[ Dodano: 25-09-05, 13:00 ]
                                  aha noi paczuszka.... taka ze glosniki byly ulozone miedzy soba,paczka miala z 20cm x 10 cm ......

Skomentuj

ostatnio dostalem od nich arz, spakowane byly daremnie, dziwie sie ze wogole cale doszly

a co do samej wysylki to bierzcie tylko za pobraniem, przy wplacaniu im na konto moga sie pozniej rozne cyrki dziac

Skomentuj

no ja wziąłem za pobraniem
                                      a na prolechu nie dość że drożej to jeszcze ceny poznikały :(:(:(
                                      pozdrawiam

Skomentuj

Gdzies sie doczytalem ze prolech teraz tylko firmom sprzedaje. Wiecie cos o tych pogloskach ???

Skomentuj

Czaruję...
                                        X