Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co jest z EMPIRE?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja kupuje tylko w Prolechu (na głośniki z EMIPRE czekam od 4 maja)
    Napisałem do Prolech-u że już u nich kupowałem , wysłałem NIP, -przysłali hasło i wszystko na dawnych zasadach (min 50 PLN) (nie prowadzę firmy)

Skomentuj

Kutfa empire.com.pl znowu daje dupy, zamówiłem głośniki 01/03/06, potwierdzenie dostałem następnego dnia i do dzisaj siedze w oknie i wypatruje kuriera.
      Cholera !!

Skomentuj

Mi sie podoba pakowanie na F-A-S-I-E <przyszly do mnie STX - SW zaakowane w pudlo. oblozone styropianem i cale zawalone paseczkami z papieru,, tak pudlo obklejone ze nie moglem se dostac do srodka :/. A ze mnie ciekawosc rozpierala wyrozcianlem calutkie jak lecialo <lol> Ale co powiem to powiem FAS gora,, 3 dni paczka, mila obsluga i wszystko solidnie :) Poprostu Pozytyw :)

Skomentuj

mam propozycje.... dodajcie do FASu arzy 6608,potrzebuje kilka :p,i zaloze sie ze kilka osob wiecej wzielo by je....

P.s
          na cholere ja to tutaj pisze,jak FAS jest na audiomanii :P

Skomentuj

heheh ty pisz do Q a nie tutaj

Tasior spokojnie spokojnie troche trzeba czasu na rozkrecenie sklepu z czasem i to bedzie

Skomentuj

przeciez pisze ze niepotrzebnie tu pisze :P

do tematu: zamawiales za pobraniem? jesli nie,to życze powodzenia....

Skomentuj

Co do fasu, to Q pomalu powprowadza nowe glosniki itp do sklepu. Tylko na to potrzeba czasu:)

Skomentuj

Jedno jest pewne, na pakowanie sprzetu Pan Q. poswieca wiecej starannosci i czasu niz na skladanie diy hehehehe jak opancerzone te paczki :]

Skomentuj

Czaruję...
                  X