whisky vs smirnof :) www.olek.url.pl odpowiedz prosze w ankiecie. To sprawa honoru bo sie zalozylem ze wodka lepsza :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
whisky vs smirnof :)
Collapse
X
-
wlasnie pierwszy raz pije walkera z lodem...
pomyje!!!perfuma sama!!!jakbym sie napil spirytusu lotniczego i zagryzl szarym mydlem!!!
moze mam zbyt chamskie podniebienie,ale mnie to nie smakuje
dobra chlodna wodka ziemniaczana bez zapojki,ale z zakaska i nie ma kaca.chocby wypic wiadro.
od zawsze pilem luksusowa,ale cos sie popsula i nie polecam
teraz wale co leci :)
powaznie.ostatnio odkrylem ze tanie,nie nie przekombinowane wodki np.starogardzka.sa nieraz lepsze niz dwa razy drozsze wynalazki
Skomentuj
-
jaki daxle??? jaq pierdole od tylu lat tu jestem a Wy nawet mojego nicka nie potraficie napisac..:( Nie lubie was wszystkich obraziłemn sie na całe forum!!!! a na marginesie Lukasz teraz jest inna młodziez my chodzimy polekcjach na piwo albo w radiowezle pijemy a wieczorami na miasto popic wodeczki a raz w tygodniu spotkania z wodka pannami i faja wodna
[ Dodano: 2005-09-02, 20:19 ]
15?
[ Dodano: 2005-09-02, 20:19 ]
15?
Skomentuj
-
to raczej nie jest powod do chwalenia sie
a co do mlodzierzy to zmienila sie w taki sposob ze koniecznie chca zaszpanowac przed rowiesnikami ze pija wodki czy piwa ile wlezie
robcie tak dalej a zejdziecie szybko na dno
ps. piszecie ze nie macie kasy na lepszy sprzet - prosta recepta - skonczcie tyle pic, pijcie mleko, uprawiajcie sport, skonczcie palic - odrazu lepsze zycie :)
Skomentuj
-
Wiec od poczatku
niczym sie nie chwale teraz juz tak jest do do forsy czy chociaz pisalem raz ze mi forsy brakuje na sprzet ??Teraz sport ja osobiscie jezdze konno plywam na winsurfingu i z kumplami biegamy tzn głownie dystanse 400m reprezentacjaszkoly jestesmy wiec luz chcesz to mozemy sie sprawdzic ?
[ Dodano: 2005-09-02, 21:47 ]
A i co do dna to srednia rok temu mnialem 4,7 czyli pasek potem ide do lica na biochem potem platne studia - dentysta i gabinet po mamce mam i forsa bedzie wiec luzik :) mam osobe ktora kocham poprostu ciesze sie zyciem.
Skomentuj
-
u mnie pierwsze piwo bylo w 6klasie podstawowki. jedno pna pol z kumplem i wlansie w radiowezle na klasowej dyskotece;] wtedy jakos lepiej smakowalo. mialo klimat taki zakazany owoc. co do whisky to nie lubie. moze jeszcze do niej dorosne. a co do wodki to kazda jest do wypicia byle zimna. nie lubie z kwadratowych butelek jakos mi nie idzie np luksusowa. polecam bialostockie specjaly absolwent, zubrowka itp. w te wakacje jechalem na frosticu, maximusie, batorym i zawiszy tanie i dobre. pzdr.
Skomentuj
Skomentuj