Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

whisky vs smirnof :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

hm.... i co Ci z tego ze masz prawie czerwony pasek jak za pare lat Ci mózg wyparuje od tego siana! mam paru znajomych co palili i pala dalej i wiem jak sie czlowiek po tym zmienia. Od czasu do czasu mozna ( raz na meisiac) ale nie dzien w dzien jak to niektorzy robia.
    a po za tym kazdy cpun (nie chodzi o Ciebie! ) jakby chcial byc dobry w nauce to nie stoi nic na przeszkodzie - amfetamina (czy jakos tak)

[ Dodano: 2005-09-02, 22:57 ]
    a tak po za tym, no to wodeczka :) tylko nie z ziemniakow bo strasznei choruje po niej :/. oryginalny Bols i jest GIT :)

Skomentuj

u mnei w klasie jest chlop co pali dzien w dzien. sprawa za handel. za posiadanie. chlopak fajny inteligentny ale ma jeden cel... zieloooooone. szkoda mi go.

Skomentuj

nom... :( u mnie kolege tez zlapali przeszukali no i znalezli 1,4 gr samosieji + jakas tam znikoma ilosc normalnej trawy :(. Dostal kare 200zł + koszty postepowania ;/, 3 lata w zawieszeniu i kuratora, bo jest mlodociany (20 lat) ;/.
        palic pali od czasu do czasu, tzn. palil, bo teraz raczej predko nie siegnie, no ale pech tak chcaił ;/. trudno sie mowi, teraz tylko matce musi powiedizec o tym jakos bo jak kurator przyjdzie to.... :| eh... szkoda mi go ;/

Skomentuj

kochani ale ja narkoman nie jestem tyton bananowy palimy :P

Skomentuj

Zamieszczone przez dalex1
            A i co do dna to srednia rok temu mnialem 4,7 czyli pasek potem ide do lica na biochem potem platne studia - dentysta i gabinet po mamce mam i forsa bedzie wiec luzik :)
            i czym się chwalisz? wysoką średnią? średnią z gimnazjum to se można w d... wsadzić... ważne co się wie i potrafi... ale Ty idziesz na płatne studia, więc nawet nie musisz się wykazywać intelektem...

Skomentuj

A jak panie Zygmuncie wyobrazasz sobie dostanie sie na zwykle studia medyczne juz ja wiem jakie to sa uklady wiec prosze .....

Skomentuj

Heheh gimnazjum to jest pryszcz:P
                Liceum tez... tylko to zalezy do jakiego liceum sie pojdzie;]

Skomentuj

Czemu Wy jestescie tak nastawieni do marihuany? juz dawno temu nasi przodkowie stosowali ja w celach relaksacyjnych, nie mowie juz o indiancach z haszem :) poza tym jakby zalegalizowali marihuane w polsce to moglibysmy sie stac ciut bogatszym krajem :) pootwierali by kofiki w nich jeszcze byloby cos do jedzenia i juz sa dodatkowe miejsca pracy :] bezrobocie mniejsze, duzoo ludzi z roznych krajow przyjezdzaloby do Polski tak jak do holandii ludzie jezdza teraz, z turystyki tez bylyby wieksze pieniadze. A czy marihuana czesze beret? a co nie niszczy umysłu? wszystko :] alkohol telewizja kuchenki mikrofalowe, a wogole jaki widok jest lepszy? goscia ktory sie ciagle smieje w kofiku np. czy goscia ktory spi pod sklepem albo nie spi i robi dymy? pozdro.

Skomentuj

ja zgadzam sie w 100% z Zombalem, bo tez czasami pale hasz :)

Skomentuj

SCIERA to jeszcze lepszy nick niż "dik".. a co do płatnych studiów... układy... układy to ci sie zaczną jak będziesz już na tych płatnych i będziesz latka powtarzał bo Cie na uczelni będą gnoic na egzaminach bo i tak wiedzą ze będziesz rok powtarzał to zapłacisz. a kurde u nas 18.000 za rok.. piechotą nie chodzi.. zamiast sie nauczyć do czasu egzaminu to ty se rezygnujesz.. głupia dupa jestes. ja sie nauczyłem i dałem rade.. a zreszta.. co ci tam masz to plać..

Skomentuj

boję się lakarzy, którzy dostali się na studia bez egzaminu... tam gdzie chodzi o ludzkie życie przydałoby się trochę bystrości umysłu... a za kasę to nie wiadomo kto te studia kończy...

Skomentuj

Srednie ze swiadectwa, szczegolnie z gimnazjum to sobie wsadzic mozna, liceum.... hmm tylko jakies dobre, ale to i tak w wiekszosci opinia, chcesz sie sprawdzic to idz na egzamin na studia panstwowe, AM, PW, UW, AGH, SGH, UJ i zobaczysz co jestes warty. Gadanie ze bez sensu isc na egzamin bo i tak jest korupcja to bzdura, jest jak jest, ale trzeba sie do tego dostosowywac i stawac do walki ze znajomosciami, bo przeciez tak samo bedzie w zyciu, przeciez nawet do dentysty lepiej isc znajomego (czyli mozna powiedziec ze to juz protekcja). Ja nie mialem zadnych ukladow, nie mialem genialnej sredniej w liceum, ale mam glowe, wiem co wazne, egzamin na PW tak napisalem, ze ludziom kopary opadly. Jak sie chce, jak sie jest mocnym to sie da. zreszta z tego co widze to po znajomosci mozna sie dostac do szkoly ale nie utrzymac.

Wiem, wiem nie na temat ale wzburzaja mnie czasami takie teksy ludzi chwalacych sie srednia na swiadectwie, co do alkoholi.... pewnie malo kto uwierzy, ale praktycznie nie pije, nie pamietam kiedy ostatnio cos z % spozywalem, chyba jakies lekarstwo jako nastolatek kazdy sie buntuje - normalka, zazwyczaj czlowiek buntuje sie przeciw zakazom, rodzicom, wladzy itp. (zreszta ktos tu pisal, ze kiedys piwo smakowalo lepiej jako owoc zakazany) a ja sie zbuntowalem przeciwko pijacym do nie przytomnosci kumplom w podstawowce, mieszkam na tzw. middle of nowhere wiec wiekszosc mojej klasy z podstawowki to byli idioci wychowywani przez pijacych rodzicow (moi jacys troche inni, bo w zasadzie tylko od swieta pija - i bardzo dobrze). ja tu chyba do polandu naszego nie pasuje, w czasie gdy wszyscy zaczynali pic ja sie przeciw temu buntowalem i jakos mi juz tak zostalo:) Dodam tylko ze nie mam nic przeciwko ludziom pijacym (z rozsadkiem!!), a co do ekpipy spod sklepu na mojej wsi. to hm jak to powiadam Caritas Polska to nie ten adres i ich mam w dupie:) kurcze ja to chyba taki troche polski yuppie sie staje:P
                          Wiec chlopaki pijcie tylko z rozumem i nie smiac sie tu z moich wywodow:)

Skomentuj

na UMŁ wieczorowi(dzienni platni)tak dostaja po dupie ze az piszczy,traktuja ich jak scierwo jakies.bez pieniedzy mozna sie dostac na akademie i znajde na to ze 100 przykladow. trzeba tylko chciec.oczywiscie uklady tez istnieja-na to znalazl bym tez ze 100 kolejnych ,ale jak ktos jest naprawde dobry to sie dostanie.
                            boje sie tylko takich "stomatołków" wlasnie jakim bedzie pan dalex1.wrzechwiedzacych,normalnie mistrz swiata i okolicy,bez szacunku do pieniedzy(mama da),a co za tym idzie do ludzi.dobrze ze nie beda juz mieli lek.przed nazwizkiem bo zupelnie niektorym palma odbijala(porownujac sie do lekarzy ogolnych)
                            jestem technikiem dentystycznym i obcuje na codzien z roznymi jegomoscmi...
                            zanim pan dalex1 pojdzie na studia beda juz one platne dla wszystkich niestety.
                            dla przyszlego pana dentysy(nie lek.stomatologa ) zycze samych bezzebnych pacjetow(protertyka najlepiej platna) i bardzo wyrozumialego technika :)

ps.legalizacja marichuany,w polsce?buahahahahahaha tu nie ma kultury niczego
                            wyobrazcie sobie kanarka ktoremu dano worek prosa-kanarki nie maja osrodka sytosci
                            ,albo gdyby w sklepie dawali jabole za darmo...
                            powodzenia dla wszystkich ufoludkow!!!

btw-przepraszam za off topa w off topie:)

Skomentuj

Czaruję...
                            X