Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co myślicie o tym wzamku do samochodu??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co myślicie o tym wzamku do samochodu??

Siemka!! Mam pytanie co myślicie o tym wzmaku?? Miałby on napędzać ES250, albo Infinity 1230W. Link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61783380

hmm ja bym nie wziol tego magnata... a moze cos takiego ?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62943239

Skomentuj

ja bym się skusił na tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63126321 firma lepszą opinię

Skomentuj

400zł to nie jest górna granica. Jednak dałem tego wzmaka gdyż przyciągnął moją uwagę. Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje do dwóch powyższych głośników. Powiedzmy, że tak do 700zł.

Skomentuj

zdecydowanie Infinity bo Hertz odpada w przdbiegach no chyba ze tylko patrzysz na to !@!@#@$%$# winISD bo jak liczysz sie z odsluchami to nawet nie przyjdzie ci do glowy zeby kupic Hertza

Skomentuj

No i troche dziwne są porównania 10' do 12' .

Skomentuj

Ok, to załóżmy, że hertz es300 vs Infinity 1230W. Nie wnikać... brzemienie es250 i es300 zapewne jest podobne, zresztą nie do tego zmierzam. Oba głośniki mają 300W (te 30cm). Więc jaki wzmak proponujecie do tego??

Skomentuj

ADAM 85
                A ja ci zaproponuje cos co mam czyli monacora hpb-1502 (500rms w mostku). U mnie to napedza BSW124-II. Za wzmacniacz dalem po znajomosci 350zl nowy z gwarancja. Wzmak kopie jak cholera, bardzo dobrze kontroluje glosnik, jest naprawde bardzo mocny (i wydajny pradowo zarazem). Na jednym kanale (ponoc 175W 4R, jeszcze to zmierze dokladnie) bardzo dobrze radzi sobie z tym 12''. W mostku pracuje u mnie skrecony zaledwie do polowy bo niestety glosnik dostaje zadychy. Moim zdaniem to bardzo dobry wzmak.
                Co do monobloka Magnata Xcite800 (czy jakos podobnie) to slyszalem ze nawet tez nie jest taki zly (kolega forumowy ma go wlasnie z es250 i nawet sobie chwali). Jednakze mam duzo wieksze zaufanie do monacora niz magnata. Z mojej strony polecam ci w/w hpb-1502, za takie pieniadze nie jestes w stanie kupic nic lepszego.
                i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Zamieszczone przez borys
                  ADAM 85
                  A ja ci zaproponuje cos co mam czyli monacora hpb-1502 (500rms w mostku). U mnie to napedza BSW124-II. Za wzmacniacz dalem po znajomosci 350zl nowy z gwarancja. Wzmak kopie jak cholera, bardzo dobrze kontroluje glosnik, jest naprawde bardzo mocny (i wydajny pradowo zarazem). Na jednym kanale (ponoc 175W 4R, jeszcze to zmierze dokladnie) bardzo dobrze radzi sobie z tym 12''. W mostku pracuje u mnie skrecony zaledwie do polowy bo niestety glosnik dostaje zadychy. Moim zdaniem to bardzo dobry wzmak.
                  Co do monobloka Magnata Xcite800 (czy jakos podobnie) to slyszalem ze nawet tez nie jest taki zly (kolega forumowy ma go wlasnie z es250 i nawet sobie chwali). Jednakze mam duzo wieksze zaufanie do monacora niz magnata. Z mojej strony polecam ci w/w hpb-1502, za takie pieniadze nie jestes w stanie kupic nic lepszego.
                  Dziękuje, ze wyczerpującą długą odpowiedź:) Tylko tak się zastanawiam. Piszesz, że skręcasz do połowy bo głośnik nie wyrabia, a może wzmacniaczowi zaczyna brakować powera??

Skomentuj

Tylko tak się zastanawiam. Piszesz, że skręcasz do połowy bo głośnik nie wyrabia, a może wzmacniaczowi zaczyna brakować powera??
                    wez zastanów sie co napisałeś bo mi opadła kopara

Skomentuj

Zamieszczone przez magik
                      Tylko tak się zastanawiam. Piszesz, że skręcasz do połowy bo głośnik nie wyrabia, a może wzmacniaczowi zaczyna brakować powera??
                      wez zastanów sie co napisałeś bo mi opadła kopara
                      To fajnie, że masz kopare... zazdroszcze Ci... Mnie tam nie stać na takie wynalazki
                      Wiesz może co to jest przester?? Wyjaśnij mi drogi kolego, co Cie tak dziwi w mojej wypowiedzi... Bo tak pisać to i ja mogę. Proszę o uzasadnienie i wtedy będziemy mieli o czym rozmawiać. A jak nie masz nic ciekawszego do napisania to oszczędź swój czas i mój. Pozdrawiam

Skomentuj

ADAM
                        Powera nie brakuje.
                        Obciazenie sztuczne 5,15R, nap. zasilania w spoczynku 13,6V, a napiecie na obciazeniu (w mostku):
                        Wiec mocy nie brakuje uwierz mi. A wzmak drogi wcale nie jest.
                        Załączone pliki
                        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
                        X