Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Widział ktoś nowe Allegro?? Porażka :I

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Widział ktoś nowe Allegro?? Porażka :I

j.w
    Podoba wam sie???? dla mnie tragedia...

Ujdzie w tłoku mi tam nie przeszkadza

Skomentuj

Ja również nie jestem zachwycony.....

Skomentuj

Kiszka. Ale ważne że wprowadzili jakieś zmiany w kategoriach w RTV i AGD. Chociaż i tak zrobili to nie w ten sposób w jaki bym sobie życzył. Nadal nie ma odrębnej kategorii dla głośników szerokopasmowych.

Skomentuj

juz pare dni temu na stronie golwnej allegro pisali o zmianach, mozna bylo nawet obejzec stronki w nowej szacie. Mysle ze tydzien i wszyscy sie przyzwyczaimy a o "starym" allegro juz nikt nie bedzie pamietal.

Skomentuj

I tak pozostanie rajem dla krętów.Przykład.Szukałem pistoletu lakierniczego niskocisnieniowego,jest pełno,170 zł plus przesyłka.U mnie w sklepie IDENTYCZNY 55 zł.Jakies komentarze?

Skomentuj

<lol> to umberto wystawiaj na allegro :P niezle na tym moglbys zarobic;]

Skomentuj

no mozna sie naciac czasami, ale taka jest ceana za nie ruszanie sie z domu :P

Skomentuj

http://aukcje.onet.pl/

możecie jeszcze troche popatrzeć na stare allegro

Skomentuj

Jak dla mnie tragedia, nie moge sie przyzwyczaić...wszedłem sobie na allegro cafe,tam też niezłe słowa krytyki padaja pod adresem tej nowej szaty graficznej. Mam nadzieje że pójdą po rozum do głowy i zmienią spowrotem na stara, czytelniejsza i zdecydowanie praktyczniejszą. Sprawdza sie stara reguła: "nie zawsze co nowe jest dobre..."

Skomentuj

Dlaczego wszystkie zmiany szaty graficznej, wychodzą im gorzej niż poprzednie. Powinni zastosować opcję, w której użytkownik mógłby wybrać starą wersję.

Skomentuj

ale kicha... miałem wrażenie, że mi adblock poblokował większość obrazków...

[ Dodano: 2005-09-09, 10:43 ]
                        już sam nie wiem... za pierwszym razem te małe obrazki co normalnie są u góry, wyświetliły mi się w pionie :/ wyłączyłem adblocka (mimo, że z allegro nic nie blokowałem) i po odświerzeniu wyświetliło się dobrze...
                        chyba jeszcze mają problemy z tym nowym wyglądem..

Skomentuj

z tym pionowym wyswitlaniem to bardzo duzo ludzi mialo problem, zwlacza pracujacych na mozilli. Mi tez sie szata nie podoba zbytnio. Nie wiem czy zauwazyliscie ale upodobnila sie do ebaya

Skomentuj

Dla mnie porazka :[ Wlasnie tym sie allegro roznilo jak dla mnie od ebaya ze szata byla czytelna, calosc interfejsu w miare dobra i bylismy do niej przyzwyczajeni. Teraz to mamy takie niewiadomo-co i pewnie bedzie sie trzeba - niestety - przyzwyczaic. Szkoda bo wlasnie dlatego wolalem allegro od ebaya.

Skomentuj

Chcieli się zrobić pod EBAY....

Skomentuj

trudno powiedzieć że nie są teraz podobne...
                                a właśnie to w Ebay- u mi się nie podobało - szata graficzna ....

Skomentuj

no to chyba bede jedyny bo mi sie aktualny design bardzo podoba :)

Skomentuj

mi to tlena przypomina :)

Skomentuj

na poczatku troche sie zdziwilem i ciezko mi bylo sie tam poruszac, ale nastepnego dnia juz m isie podobalo wszystko i nie przeszkadzalo nic :). mozna sie przyzwyczaic :)

Skomentuj

Jak dla mnie to żadna różnica, chyba że komuś przeszkadza przycisk szukaj w innym miejscu.
                                        Powiem więcej podoba mi się i tej wersji będe się trzymał

Skomentuj

Czaruję...
                                        X