Tych gości nie można nazwac ludźmi bo noramlny człowie, baaa nawet najprymitywniejsze zwieze takich zeczy nie robi. Poprostu to jest nie ludzkie, a tych prymitywów to by nalezało spalić na stosie.
dalex1, Osobiście takiemu skurwysynowi wymierzył bym jeden wymiar kary!
ŚMIERĆ i niema litości !
Został by przywiązany za szyje do pojazdu nago i pojechalibyśmy po autostradzie jak najszybciej się da.Jeżeli nie zostanie z niego proszek to się nie postaraliśmy !.
Poczuł by choć przez moment to co czuło to biedne zwierze a życzył bym mu by poczuł to conajmniej 20 razy bardziej.
najgorsze jest, że oni nie widzą nic złego w takim uśmiercaniu tych zwierzatek...
pewnie nawet nie znają innych sposobów, bo tak się robiło w czasach dziadka i tak się też robi teraz...
Poprostu nie chce cie wierzyc ze czlowiek jest do tego zdolny. Ale powiem Wam ze to co tu widzicie to tylko kropla w morzu tego co sie dzieje.
Od 2 lat jestem czlonkiem Polskiego Zwiazku Łowieckiego.Jestem mysliwym, posiadam bron. Oczywiscie wszystko legalnie. Uczesnicze w polowaniach zbiorowych oraz wyjezdzam na polowania indywidualne. Nie raz mialem okazje widziec zwierzeta pociete,z pourywanymi nogami i innymi czesciami ciala, ogolnie zecz biorac okaleczone,chore,cierpiące ból. Okaleczone najczęsciej z winy czlowieka.
Nikt tak nie rujnuje przyrody jak człowiek. Myśliwych (czyli miedzy innymi mnie) czesto oskarza sie o to ze mordujemy bestialsko zwierzeta. A ludzie ktorzy to mowia nie byli w lesie od kilkunastu lat.Ciekawe kto z nich zawiozl w zimie pasze,sol czy slome dla zwierzyny. Obecnie jest problem np. z bezpansko puszczonym psami. Psy ,tworza watachy i atakuja np kozy (sarny) zagryzajac je i pozostawiajac nieraz na powolna smierc w meczarniach.Zagryzaja jedna i leca do nastepnej. A te psy wypuszczaja ludzie !
Nigdy nie zapomne jak obecny kandydat na prezytenda Lech Kaczynski wypowiedzial sie w telewizji - jak ci mordercy mysliwi moga chciec zabijac biedne pieski ktore biegaja po polach. Chodzilo wtedy o pozwolenie mysliwym strzelania do wlasnie takich walesajacych sie psow. Miałem ochote wtedy wziac zdjęcia rozszarpanej sarny kozy która za tydzien miala miec zrzuty (rodzic male sarenki). Naprawde serce boli gdy sie takie cos widzi.
Pomijam efekty dzialania roznych wnykow i pulapek. To wszystko jest straszne.
Zycze tym wszystki osobom ktore robia krzywde zwierzakom aby mialy okazje poczuc ten sam bol ktory one czuja.
nie no w sunie to bieda zusza ich do takich rzecz ... tzn niezle sianko pewnie z tego jest i jush ... ale z drogiej strony nie usprawiedliwia ich bieda bo mogli by to robic bardziej humanitarnie !! j
a tam do mysliwych nic nie mam (legalnych!!!!!!!!!!) ... wiem jak to jest kiedy czlowiek sie wku..... ze sostala zagryziona krowa albo inne zwierze kiedy pole jest przez dziki niszczone itp !!
dalex1, Osobiście takiemu skurwysynowi wymierzył bym jeden wymiar kary!
ŚMIERĆ i niema litości !
Ludziom? a raczej tym ludzkim pomiotom !
nie nie smierc on to obdarte zwierze ze skory wrzocil na przyczepe i ono zyło ja bym go tez obdarl ze skory i podtrzymuwal przy zyciu ale sola go posypac....
[ Dodano: 2005-09-14, 21:57 ]
ej spoko jak musza to jest okropne huj niech to robia ale niech zabija go przed tym to nie do pomyslenia by robic cos takiego na zywo... boszee no niewiem chociaz glowe uciac albo sa takie specjalne pistolety ubojowe ale nie nio ja nierozumiem a to zwierzatko tez nie rozumie czym sobie zasluzylo na to by zywcem zerwano z niego skore i odcieto nogi
MNIE DZIWI JEDNO : GADACIE ZE SIE MECZA I TAK DALEJ( mnie tez jest szkoda jak robia to w nie humanitarny sposób) ale codziennoie jecie miesa ze swinek krówek które tez sa w ten sam sposób usmiercane zeby dostarczyc nam jedzenia
Skomentuj