Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

RANKING GŁOŚNIKÓW pierwsza próba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

RANKING GŁOŚNIKÓW pierwsza próba

żeby nie było ciągłym pytań typu "co wybrać?" zebrałem osądy kolegów
    na temat poszczególnych głośnikow i zrobiłem ranking głośników.
    umieściłem w nim modele, (po podzieleniu ich uprzednio wg. ceny i rozmiaru)
    które zyskaly najwiecej pozytywnych komentarzy kolegów.
    JEŚLI POPEŁNIŁEM BŁĘDY LICZE NA WYROZUMIAŁOŚĆ, ICH POPRAWIENIE
    ORAZ DOPISANIE NOWYCH MODELI.
    Załączone pliki

No no no... Ambitniak z ciebie, mało komu chciało by się zrobić coś takiego. Tylko czy to będzie funkcjonalne ? Napewno pomoże w dobraniu przetwornika cenowo, ale nikt nie będzie polegał jedynie na takiej tabelce, 99% ludzi którzy stoją przed kupnem głośnika poradzi się o to na forum. Ale Gratuluje za bezinteresowność. Patryk

Skomentuj

Ja nie mam zadnej tabelki :) czegos nie widze ?!

Skomentuj

to co zerobiles jest bez sesnsu
        w takim rankingu krotko powinienes opisac kazdy glosnik jego walory brzmieniowe podac miejsce gdzie mozna go kupic

jestes wytrwały mzoe zrobic by to w formie osobnego tematu przyklejonego zamknietego gdzie kazdy post mogłby mowic cos o glosnikach mi in. walory brzmieniowe, cene gdzie kupic,jakies zastosowane zwrotnice itd

Skomentuj

albo zrobic rankingi na zasadzzie ankiety....

np. LW800 vs ARN 226......
          ankieta potrwa jakies 4-5 dni poczym moderator poda wynik glosowania i usunie temat a inna chetna osoba ogarbnie wypowiedzi w jedna calosc i krutko zcharakteryzuje glosniczki (do czego jaki i ile kosztuje gdzie kupic itp)

Troszke by bylo roboty ale fajne by to bylo (z mojego punktu widzenia...)

Skomentuj

taki ranking jest do tyłka xxx vs xxx , i tak sie z tego nic niedowiemy bo niema głosnika który wszystkim wygra w swojej klasie cenowej z innym np arn vs lw każdy ma cosdorbego w sobie i złą ceche ... tak jak mói łukasz najczęściej spotykane głosniki opisac lub wrzucic do jakiegoś artykułu gdzie bedzie on coraz to rozwijany o kolejne modele z różnyc półek cenowych i jakościowych ... ogólnie ciężka robota bo trzeba by jeszcze na rozmiary to podzielic itp itd wiec kto sie tego podejmie musi zrezygnowac z przyjemności codziennych, spania, nauki, pracy ... jak franciszek z Asyżu tylko tu badzie Franek z DIYAudio

święty w twoim rankingu gdn20/80/2 jest tylko do suba ?? dziwne bo to 3 way też oże byc przeciezż, te ceny też z kosmosu, bo cw1002c kosztuje ze 115 na elektroland.pl

Skomentuj

święty w twoim rankingu gdn20/80/2 jest tylko do suba ?? dziwne bo to 3 way też oże byc przeciezż, te ceny też z kosmosu, bo cw1002c kosztuje ze 115 na elektroland.pl [/quote]

ceny są z eltaja. przecież podałem, wykaz sklepów (nie znam wszystkich sklepów z głosnikami) poza tym chciałem, abysmy sie pozbyli pytań o hanseny itp. bzdety.
              o tym gdn20/80/2 to jakoś zapomniałem o 3 drogach:)

Skomentuj

hmm,mnie by sie podobał opis głośników z osobna,tak jak to było na poprzednim forum (dawniej).Np.ktoś walnie post LW800 i lecą opinie itp...no ale to moja opinia..

Skomentuj

Czaruję...
                X