Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[url]www.akkus.com[/url] - zakupy...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[url]www.akkus.com[/url] - zakupy...

Czy ktoś kożystał już z usług tego sklepu? Jak długo czeka się na zamówiony towar.
    Ja zamówiłem towar ponad tydzień temu i do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia wysłania paczki.

ja czekalem 3 dni

ale ogolnie nie oplaca sie tam kupowac, drogo wszystko maja

Skomentuj

A ile zapłaciłes za przesyłke? brałeś za pobraniem czy wplata na konto?
      3 dni czekałeś na towar czy na potwierdzenie?

p.s.
      sorry za tyle pytń naraz

Skomentuj

1. 14 zł, jak znajde fakture to dokladnie powiem
        2. za pobraniem
        3. 3 dni na przesylke

Skomentuj

Przy zakupach za 438,52zł nie płaciłem za przesyłkę (pobranie), czekałem 2 dni. Więcej tam nie kupuję... Przepłaciłem jak cholera.....

Skomentuj

Zamowienie zlozylem na poczatku tego miesiaca. Potwierdzenie przyszlo dopiero po tygodniu i wg niego realizacja zamowienia miala byc 9.9.2005. Paczki jak nie widzialem tak nie widze. Pisalem nawet maila z zapytaniem i brak kontaktu. Ceny faktycznie dosyc wysokie, ale musialem kupic jeszcze pare drobiazgow i nie chcialem z 2 sklepow zamawiac. Jak sie wkurze to zadzwonie do nich i powiem ze juz sobie moga w dupe wsadzic to zamowienie. Zadziwia mnie tylko to, ze takie sklepy ktore "leca w gumki" z klientami sie jeszcze utrzymuja.

Skomentuj

To jest audiofilski sklep. To norma, że olewają bo klient łaskę robi że kupuje, to oni robią łaskę, ze sprzedadzą. :) W Polsce żyją, toć im tak wolno!

Skomentuj

Dzwonilem do akkusa i podobno sie opozniaja, bo dostawca nie dowiozl im arv'ek. Maja wysylac w ten piatek.

Skomentuj

Czaruję...
                X