Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaka klawiature mam kupic??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zdam relacje jak mi przyjdzie :)
    a z czego tu zdawać relacje ?
    "pisze , jest qwerty i jest cicha " i koniec :)

Skomentuj

tracer ultra flat czy jakos tak.
      -tania
      -standardowy uklad klawiszy
      -maly skok klawisza
      -jak nawali to sie kupuje nowa :)

Skomentuj

ja mam tracer za 10 zł ,jedyne co mi w niej niepasuje to to ze mama jak pisze albo siostra to tak napier...dzielaja w te klawisze ze sie spac nieda,noi ta spacja... STUK STUK... :) ale za 10 zł to mysle ze sie oplacalo,zadna plaska jest, ma dodatkowe 3 przyciski odpalanie/wylaczanie kompa chyba wylogowanie i costam ...przezyla zalanie woda i to kilkukrotne,myecie pod prysznicem i duzo wiecej.... :P moge polecic,aha odpadla mi tylko nózka jak wzialem i w nia uderzylem(zamiast w kompa to w klawiature,,...) heh ale sie rozpisalem.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          a z czego tu zdawać relacje ?
          "pisze , jest qwerty i jest cicha " i koniec :)
          Qwerty?? hm... a co to znaczy? :)

ja teraz mam Tracera taka jakas plaska :) calkiem fajna ale wkurzajacy jest przycisk wylaczania kompa ;/ bo jestr umieszczony obok entera ;/ i nad strzalkami wiec czesto na poczatku go naciskalem przypadkowo i mi sie komp wylaczal :/
          ale mozna sie przyzwyczaic chociaz od czasu do czasu sie jeszcze go wciska :)hehe

Skomentuj

greg00, wystarczy podkleic te klawisze i juz komp sie nie wylacza... ...od tego zaczynam kazda zabawe z nowa klawiatura :)

Skomentuj

btw ma kroś klawiature w standardzie dvorniaka??

Skomentuj

Ha,to ja mam przycisk turbo,z ktorym dzialaja dopiero te dodatkowe klawisze

Skomentuj

Czaruję...
                X