Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sie oplaca ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sie oplaca ?

Witam a wiec tak : Narazie nic nie planuje,, moim planem jest tylko popytanie czy sieoplaca ( kasa beidze potem bo wylata juz sie szykuje hehe :) ) WIEC TAK :

1. pokoj 10 m^
    2. kino 5,1
    3. musza to byc male kolumienki- jak najmniejsze ,,,, ale i dobre
    4. Lepiej beidze kupic gotowe i nie pchac sie w skladanie czy skladac ?

ile masz na to pieniedzy bo jak masz wolne z 100 000 to ja bym kupil jakies pro acki

Skomentuj

skladaj ~!

za taka cene to pewnie KODA tandetna ;/
      ztrób na arv +arn150

Skomentuj

pokój 10m^2 ? zainwestuj w dobre Stereo+Sub [klasyczne 2.1] - np. cos typu peerless dt100 + hds/csx ... i do tego sub na sls 8"

wyjdzie cie pewnie cos kolo 1600-1900zł - to zalezy od materiałów itd... same przetworniki beda kosztowac pewnie kolo 700-800zł na kolumny + sls

Skomentuj

Re: co sie oplaca ?

Zamieszczone przez hellrider
          4. Lepiej beidze kupic gotowe i nie pchac sie w skladanie czy skladac ?
          a chcesz mieć po prostu głośniki do kina domowego czy chcesz sobie pomajsterkować i mieć satysfakcję, że masz jedyne w swoim rodzaju, niepowtarzalne, robione ręcznie zestawy??

Skomentuj

Ja też proponował bym pożadny zestaw 2.1 DIY. Nadaje sie zarówno do muzyki jak i do kina chociaż przestrzeni nim nie uzyskasz.

Skomentuj

tyły zawsze można dorobić...
              ale chodzi o to że lepiej mieć jakiś "fundament" kina...
              i lepiej zrobić najpierw nawet stereo samo ,ale troche wyższej jakości niż pchać się na 5.1 lipne jakieś...
              chociaż co kto woli i na co ma pieniądze ...
              no i jeszcze ile chce wydać na to...

Skomentuj

widze ze mi odradzacie , ale nie wiem dlaczego. Moj kolega ma jakis zestaw kina za 200 tyś i ma taki sam pokoj jak i moj i powiem ze mi sie nawet podoba jak to gra tylko ze nie mam tyle kasiurki :(

Skomentuj

ciekawe - ma kase na kino za 200 tyś,
                  a nie stać go na lokum większe tylko egzystuje w 10mkw??
                  weź lipy nie wciskaj....
                  co Ty pier****** ....

Skomentuj

moze wygral w konkursie audiotele...

Skomentuj

albo kolega poprostu dodal dwa zera przez pomylke

Skomentuj

albo kolega poprostu dodal dwa zera przez pomylke
                        albo "tyś",
                        kino za 200zł - to by się nawet zgadzało :)

Skomentuj

btw. nie pisze się "tyś." tylko "tys." bo s tysiące a nie tyśiące

Skomentuj

s tysiące a nie tyśiące
                            cóż poradzić- każdy z nas robi błędy no ale tyś to zdecydowane przegięcie hehe
                            rób samemu- zdecydowanie będziesz z nich bardziej zadowolony, bo zrobisz je SAM. Choćby i miałbyś włożyć w nie stare małe głośniki..no może nie zupełnie
                            pozdro serdeczne!

Skomentuj

hellrider, Tonsil Mistral 5.0 + sub diy na 10" glosniku.... ...tasnio i z odrobinka zabawy diy.

Skomentuj

hellrider, ile byś nie przeznaczył zawsze się opłaca pamiętaj!! Satysfakcja jest największa

p.s nie ma to jak dobre 2.1

Skomentuj

zajaranyy, wystarczy jeden dobry utworek nagrany w ac3/dts 5.1/4.1 (nawet wersja koncertowa) a dzwiek stereo juz takiego szalu robic nie bedzie :)

Skomentuj

co kto lubi... ja sie najpierw jaralem tym kinem BOSE lifestyle iles tam (chyba ten najwiekszy) i powiem ze na poczatku bylem zaczarowany tym ale po jakims czasie i tak wrocilem do odsluchu stereo jednak do muzyki nie ma nic lepszego... choc ogladanie koncertow z BOSE to niezaponmiane przezycie

Skomentuj

nom mcie rcje walnlem sie, nie milo byc 200 tys tylko 2 tys. nie pytjcie co to jakie to ,,, lbo mi kit wcisnal ze tyle dal albo nie wiem,,,,,, (kazdy sie mysli moge i ja :]) a co do tego calego czegos , to pytam o kino bo chcialbym sobie na nim jakies filmiki poogladac...... A co myslicie o monitorkch opartych na projekcie Grzesia ? ( w sumie to za duza skrynka:( ) Zrobil moze ktos albo ma gdizes projekt Satelitek o pojemnosci ok. 5 l ?

zajaranyy masz taki sam wzmak jak ja, tylko ze ja mam troche inny bo hehe A 335 :P, nie uwazasz ze ma on kiepskie wysokie pasmo ??

Skomentuj

5l pojemnosci to sie nadaje vifa tc14 do zamknietej/br wlasnie 5l netto (z tym ze do br to lepiej wieksza obudowe) i do tego moze byc vifka tc20 i w miare tani dobry monitorek bys mial...głosniki na ten cel moglbys nabyc taniej niz na www>akustyk.com.pl zamawiajac z audiocompnentc poprzez podlączenie sie do zamowienie z holandii...(temat przeklejony w off topic)

Skomentuj

Czaruję...