Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowa strona

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ehhh wole nie liczyc jako ktory sie loguje :)

Hellllooo all!! :)

Skomentuj

Moderatorzy będą Ci sami.

Działy będą dochodziły z dnia na dzień.

Skomentuj

wkoncu wielki powrot forum, juz 4 razy pogotowe 2 razy intesywna, nareszcie moje zycie sie uspokoji wielkie dzieki igod

Skomentuj

No ja tez sie juz zameldowalem i ciesze sie niezmiernie. Szkoda tylko ze nie mialem okazji wyslac przelewu :(
          Pozdro
          Dexter

Skomentuj

Też już jestem:)

Skomentuj

Z jednej strony szkoda tylu informacji ze starego forum a z drugiej jest czysto i porzadek.
              Zawsze tak jest przy wymianie systemow (czyli zawsze sa dwie strony medalu)
              PZDR

Skomentuj

No jest coraz lepiej :

+ linki działają
                + załączniki działają
                + pogrubianie tekstu działa
                + edycja postów działa
                + automatyczne logowanie sie przy wejsciu działa

Ale są jeszcze niedociągniecia:

- emotek nie ma
                - po kliknieciu na powiekszenie załącznika wywala błąd

Skomentuj

Nooo nareszcie jest i ja tez podziekuje igod-owi z trud jaki w ta strone wlozyl choc tez jak Dexter nie zdarzylem przelewu zrobic :(...

Skomentuj

:o( a ja znowu około 70 na liście :o(

Skomentuj

ja pragne tylko avatarow :)
                      bo bedzie smiesznie

Skomentuj

Avatarki fajna sprawa lecz potrafia niepotrzebnie zajac przepustowosc lacza i przestrzen wyswietlania na monitorze Ja mam stary monitor pracujacy w kiepskiej rozdzialce i jak wyskocza mi dwa avatary to juz w zasadzie nic innego sie nie miesci i trzeba przewijac ekran
                        Pozdro
                        Dexter

Skomentuj

witajcie

widzę, że igod wziął na siebie wielką odpowiedzialność:
                          www.diyaudio.pl -adres zobowiązuje
                          ...pomożecie?

Skomentuj

pomożemy :) może jakiś artykulik podeśle coś wkońcu trzeba zrobić dla ojczyzny/hobby/strony <lol>

Skomentuj

Avatary nie zwalniają tak mocno forum - są uzywane praktycznie wszędzie !!!
                              Raz otworzony avatar zapisuje sie w dyskowym cache explorera (TemporaryInternetFiles) i nastepny raz jest odczytywany ztamtąd

Jako ciekawostke powiem że jestem bywalcem Euro-Dance'owego forum o tematyce videoclipów gdzie jako avatar można wkleić nawet nieduży filmik !!! (1 MB max). Za pierwszym razem wczytuje sie kilkanaście sekund ale potem fajnie wygląda jak przy każdym użytkowniku jest jakaś fajna animacja :-)

Oczywiście nie prosze o coś takiego tutaj bo na polskie warunki filmiki jako avatary były by mocno krytykowane. Prosze tylko o dodanie obsługi avatarów o wielkości minimum 150x150pixeli i objętości max 30KB. Acha i koniecznie opcję w profilu uzytkownika umożliwiającą wyłączenie wyświetlania avatarów dla osób które ciągle nie umieją zaakcpetować tego nieodłącznego składnika forów.

Igod BIG PLIZZZZZZ
                              :-D
                              Acha emotki też są nieodłącznym składnikiem forów :-)
                              Więc też byłbym wdzieczny za ich obsługe :)

Skomentuj

Witam i ja.

FPPfan : my niestety żyjemy w Polsce. Mi 1MB avatar wyczytwyłaby sie 5 min .
                                Avatary może i fajna ale zbędna rzecz. Może jeszcze podpisy ? I później jednolinijkowy post potrafi zajmować pół ekranu nawet w roz. 1024x768 bo gość dał sobie wypasionego avatara i 5 linijkowy podpis.

Skomentuj

ehh ale sie stesknilem az wrzucilem sobie diy na strone startowa , przecierz avatary to nie taka straszna rzecz kto powiedzial ze kazdy bedzie mial 1MB max 200-300KB styknie w zupelnosci, a jak ktos ma naprawde slabe lacze i nie chce czekac na zaladowanie to moze sobie je wylaczyc w opcjach profilu i po problemie :)

Skomentuj

O własnie dla takich osób jak Yoshi byłaby opcja wyłączenia pokazywania avatarków :-)
                                    Ja jestem i zawsze byłem za graficznymi ulepszeniami - im wiecej można wrzucić grafiki na forum tym lepiej :-)

Więc dalej utrzymuje moją prośbę do Igoda o avatary i emoty

Aż dziwne że trzeba tu o to prosić :-( Na większosci forów to normalka...
                                    Powtarza sie sytuacja z początków poprzedniego forum...

Najlepiej byłoby zrobić głosowanie - ankiete typu :
                                    Czy chcesz na forum avatarów i emotek: TAK/NIE

I po rezultacie ankiety były by one wdrożone albo nie

ehhh...

UPDATE: MoJojojo w 100% sie z tobą zgadzam ! THX za poparcie w walce o avatary ! Ale po 200-300KB ?! wystarczy 30-50 KB Ten avatarek co mam pod spodem ma 9KB ! :-D

Skomentuj

no jasne ze wystarczy 30-50kb tak napisalem wsmie to maks do 200kb styka, to sa przecierz malutkie gify czy jpg, a nie duze bitmapy, tez jestem ZA :)

Skomentuj

Mnie jedno cieszy, że już w drugim dniu działąnia forum mamy prawie 100 osób zarejestrowanych. To świadczy o tym, że jednak jest stała grupa zapaleńców, audiomaniaków :P

Skomentuj

Raczej uczniów :o)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X