Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAKŁADY STOLARSKIE W TRÓJMIEŚCIE

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ZAKŁADY STOLARSKIE W TRÓJMIEŚCIE

Gdzie w trójmieście są jakieś sprawdzone zakłady stolarskie ? (Najlepiej jak by były jeszcze tanie...) Praktikery czy castoramy odpadają bo niedokładnie tną, a pozatym są drogie i nie ma dużego wyboru (sprawdzone). Z góry dzięki.

Mogę polecić zakład stolarski w Redłowie na ulicy Stryjskiej. Znajduje się w połowie odległości między pętlą autobusową a rondem. Jeśli chodzi o ceny to napewno nie należą do najniższych ale za to nadrabiają wyborem materiałów i starannością obróbki.

Skomentuj

Jak by Ci sie chciało pojechać do wejherowa to polecam "Kornix" www.kornix.com.pl mają tam tani mdf tylko trzeba kupić cały arkusz , 18 mm kosztuje 110 zł (chyba 5 m2) i przycięcie 20 zł niezależnie od ilości kawałków. Przy okazji 200 m dalej można kupić fornir w firmie Drewar , duży wybór i w miare tanio .

Skomentuj

Dobra dzięki. Ale mi chodzi głównie o zakłady w TRÓJMIEŚCIE nie w okolicach, bo do wejherowa tak blisko to nie jest...

Skomentuj

mi sie opłacało jechać , bo mdf 19 w leroy'u - 50 zł /m2 i 1,5zł za każde cięcie , w kornixie mdf 18 wychodzi ok 22 zł za m2 . Przycieli mi za 20 zł a w leroyu zapłaciłbym za 50 cięć 75 zł , nie wiem jak jest u stolarzy w trójmieście , ale pewnie też dużo taniej nie mają

Skomentuj

Pawel: Drobna uwaga co do mdf-u w Liroju - Jesli mdf jest kupowany na miejscu to przyciecie jest gratis ( przetestowalem to na sobie ;-) ). Wiec na jedno by wyszlo gdybys kupil i przycial mdf w Liroju.

Skomentuj

przy mniejszych ilościach może i tak , ale ja jakoś nie mam przekonania co do dokładności cięcia w marketach, kiedyś kupiłem sklejke w castoramie i dokładność mieli jakies 3 mm, no ale może miałem pecha - śpieszyło im sie:]

Skomentuj

Czaruję...
              X