Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze forum się rozwija :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[you:d8acaa2f7b] no nie bawic mi sie tu heheh

[scroll:d8acaa2f7b] html ;] [/scroll:d8acaa2f7b]

Skomentuj

[you:02981340d0] musze se to wyprobowac zobbaczmy czy dział :]

Skomentuj

digital jestes nie na czasie... teraz pisze sie NC

Skomentuj

ej dlugo jeszcze bedziecie o tym gadac ?? :|

Skomentuj

nadzik, wiesz co?Strasznie debilowaty jesteś.Widze że masz problem sam ze sobą.Współczuje rodzinie i znajomym.I nie licz na to że wpadne z Toba w dyskusje.Weź albo zachowuj sie normalnie albo se idź na onet czat czy coś.Bo tu słabo pasujesz.NC

Skomentuj

umberto jak zwykle nie owija w bawełne

Skomentuj

umberto straszny pussyklusek z ciebie i piepszysz takie smuty ze nie chce mi sie ciebie czytac i wez juz sie zamknij

Skomentuj

hehs widze ze choc raz o mnie mowa a tak ogolnie to mozna komus niezlego psikusa zrobic z ta www

Skomentuj

warto wiedziec o funkcji...duzo osób się nacina i to często...

Skomentuj

Co wy tak testujecie mój nick ? :)

Skomentuj

hahahha kolejny... i w taki sposob wiemy jzu kto klika na temat ,zobaczy cos i juz post,zamiast doczytac o co chodzi :p

Skomentuj

Cicho [you:7eaa102845] i już zachowywać mi się tu grzecznie!! [: -hehehehe I'm lovin' it <:

Skomentuj

nadzik, to jest forum dyskusyjne, kazdy ma prawo wyglaszania swojej opini na określony temat, ale w granicach rozsądku, jezeli ci ten temat nie pasuje.. to po co tutaj wchodzisz? omiń go z daleka, albo zrob "ignoruj" i wogole go nie bedziesz widzial - tak jakby nie instnial - to tez jest jedna z przydatnych funkcji tego forum, z ktorych korzysta pewnie 2-3 osoby ;] phpBB stwarza duze mozliwosci i warto jest wykorzystać - z rozsądkiem bo pisanie teraz [*you] w każdym poście innego tematu bedzie bezsensu, dlatego jezeli juz ktos chce sie tym pobawic to niech tu pisze ;]

Skomentuj

no nie teraz każdy musi oczywiście przetestować bo nie wierzy!!! a cóż za topic - "Nasze forum się rozwija :)" raczej ulega degradacji przez zaśmiecanie...

każdy gość który wejdzie na to forum zapewnie kliknie na "ładną nazwę" tematu i zobaczy za przeproszeniem radochę ludzi z funkcji "you" - trochę powagi.

nie chcę nikogo urazić ale stop bo jak każdy teraz przetestuje se to "you" to znaczy kilka tysięcy postów to nie trudno przewidzieć co będzie - śmietnik..

pozdro - dj sms

Skomentuj

hmmm jest tu jeszcze jakis Black, czy ja czegos nie kumam...

Dobra niewarzne jush skumałem

Skomentuj

bez obrazy ale polewka z ludzi jest,wchodza w topic a tu zdziwienie o odrazu post ,co to ma byc WTF o co chodzi :P

Skomentuj

ty nie bede go omijal bo ten temat mnie takze dotyczy
                                    jezeli to zakonczy ten temat i juz wiecej nik tu nic nie napisze to ja powiem SORRY za moje slowo w kierunku zalozyciela tematu i umberto koniec i kropka !!
                                    plz skonczcie z tym bezsesownym postem !!

Skomentuj

Black, kurwa czytaj temat, a jak nie to sie nie udzielaj...

toc to moze sie w czlowieku zagotowaac

ILU JESZCZE WEJDZIE I NAPISZE "Dlaczego o mnie gadacie"

ja pierdole ;/

[ Dodano: 2005-10-07, 14:51 ]
                                      nadzik, o jakim "tobie" masz na mysli, jezeli bys sie nie przybuzyl to nikt by nie widzial ze wogole twoj nick istnieje w tym temacie, teraz kazdy powinien sie przyjebac ze widzi swoj nick.. pewnie ze tak, no bo czemu nie, nudzi wam sie? chyba tak i to bardzo

robcie tak dalej

PS. LUKASZ jak tu wejdziesz to wez wywal 3/4 postow z tego tematu, i zablokuj ta fukcje [*you] [ w panelu admina - jak nie bedziesz wiedzial jak to sie odezwij ] bo kogos jeszcze szlak trafi..

Skomentuj

Przyznam że zrozumiałem o co chodzi jak się przyjrzałem całemu tematu od A do Z.

Skomentuj

no widzisz, a inni jakoś nie potrafią

Skomentuj

Czaruję...
                                          X