nadzik, wiesz co?Strasznie debilowaty jesteś.Widze że masz problem sam ze sobą.Współczuje rodzinie i znajomym.I nie licz na to że wpadne z Toba w dyskusje.Weź albo zachowuj sie normalnie albo se idź na onet czat czy coś.Bo tu słabo pasujesz.NC
nadzik, to jest forum dyskusyjne, kazdy ma prawo wyglaszania swojej opini na określony temat, ale w granicach rozsądku, jezeli ci ten temat nie pasuje.. to po co tutaj wchodzisz? omiń go z daleka, albo zrob "ignoruj" i wogole go nie bedziesz widzial - tak jakby nie instnial - to tez jest jedna z przydatnych funkcji tego forum, z ktorych korzysta pewnie 2-3 osoby ;] phpBB stwarza duze mozliwosci i warto jest wykorzystać - z rozsądkiem bo pisanie teraz [*you] w każdym poście innego tematu bedzie bezsensu, dlatego jezeli juz ktos chce sie tym pobawic to niech tu pisze ;]
no nie teraz każdy musi oczywiście przetestować bo nie wierzy!!! a cóż za topic - "Nasze forum się rozwija :)" raczej ulega degradacji przez zaśmiecanie...
każdy gość który wejdzie na to forum zapewnie kliknie na "ładną nazwę" tematu i zobaczy za przeproszeniem radochę ludzi z funkcji "you" - trochę powagi.
nie chcę nikogo urazić ale stop bo jak każdy teraz przetestuje se to "you" to znaczy kilka tysięcy postów to nie trudno przewidzieć co będzie - śmietnik..
ty nie bede go omijal bo ten temat mnie takze dotyczy
jezeli to zakonczy ten temat i juz wiecej nik tu nic nie napisze to ja powiem SORRY za moje slowo w kierunku zalozyciela tematu i umberto koniec i kropka !!
plz skonczcie z tym bezsesownym postem !!
Black, kurwa czytaj temat, a jak nie to sie nie udzielaj...
toc to moze sie w czlowieku zagotowaac
ILU JESZCZE WEJDZIE I NAPISZE "Dlaczego o mnie gadacie"
ja pierdole ;/
[ Dodano: 2005-10-07, 14:51 ] nadzik, o jakim "tobie" masz na mysli, jezeli bys sie nie przybuzyl to nikt by nie widzial ze wogole twoj nick istnieje w tym temacie, teraz kazdy powinien sie przyjebac ze widzi swoj nick.. pewnie ze tak, no bo czemu nie, nudzi wam sie? chyba tak i to bardzo
robcie tak dalej
PS. LUKASZ jak tu wejdziesz to wez wywal 3/4 postow z tego tematu, i zablokuj ta fukcje [*you] [ w panelu admina - jak nie bedziesz wiedzial jak to sie odezwij ] bo kogos jeszcze szlak trafi..
Skomentuj