Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sklep sennheiser w krakowie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sklep sennheiser w krakowie

czesc

poszukuje jak w temacie, muzyczny w rynku10 maja 3 modele z serii eh, z tego eh350 graja bardzo ladnie, cena to 250pln

media markt nie ma eh serii w ogole, a hd ma 201 a potem wysokie juz drogie

interesuje mnie przedewszystkim hd 202 lub hd 207, ktos ma te sluchaweczki?? sa o wiele tansze jak eh350, mozna je dostac za ok 120pln

pozdrawiam wojtek w szkole..:)

Nie wiem gdzie konkretnie mogą być te słuchawki, ale najbardziej znane sklepy audio w Krakowie to Nautilus na Kamieńskiego, Big Fox na Zwierzynieckiej i Top HiFi na Chodkiewicza. Może tam popytaj.

Skomentuj

czesc

wziolem hd212pro, spoko sa, troche duzo basu, nie wiem sam czy nie lepiej bylo wziac eh350 (cena taka prawie sama) te eh graly super, ale tez sluchalem go na cd nad i wzmacniacz rotel tam byl...
      jakos mnie seria hd bardziej przekonuje niz eh, polecam ten model, ewentualnie drozszy hd215

pozdrawiam wojtek

[ Dodano: 2005-10-17, 15:21 ]
      :) ale te 212pro to dziadowstwo,udalo sie zamienic na inne hd297, nie polecam 212, jednak z tanszych (ok250pln) to seria eh350, 212pro moze dlatego ze zamkniete mialy bardzo meczocy bas, poprostu nie szlo wytrzymac..

pozdrawiam

[ Dodano: 2005-10-17, 15:21 ]
      :) ale te 212pro to dziadowstwo,udalo sie zamienic na inne hd297, nie polecam 212, jednak z tanszych (ok250pln) to seria eh350, 212pro moze dlatego ze zamkniete mialy bardzo meczocy bas, poprostu nie szlo wytrzymac..

pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
      X