Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z [url]http://diyaudio.pl[/url]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

problem z [url]http://diyaudio.pl[/url]

Witam

Mam taki problem: obrazki na stronie nie ładują się (np: z schematem filtru aktywnego).
    To jest wina serwisu???

Mam nadzieję, że w dobrym miejscu pytam.

Pozdrawiam

hmmm dziwne. Jesteś zalogowany... wszystko w porządku... A przez co łączysz się z netem? Masz Neostrade czy radiówke czy co?

Skomentuj

Mi się tak porobiłe kiedyś, że za każdym razem musiałem się logować, a zauważyłem to dopiero jak chciałem coś napisać, lub właśnie niby ktoś wstawił obrazek a ja go nie widziałem.

Walnij sobie FireFoxa i zobacz czy coś się zmieni.

Skomentuj

Witam

Nie mówie o obrazkach z forum, tylko o obrazkach zawartych w danym artykule np:
        http://diyaudio.pl/articles.php?id=14

Co to jest FireFox (a raczej do czego służy).

Skomentuj

FireFox to jest przegladarka internetowa, alternatywa dla Internet Explorer

Skomentuj

albo jest tez Mozilla którą niektórzy chwalą

Skomentuj

Firefox to Mozilla

Nic nie dało zainstalowanie tej przeglądarki.

Może ktoś kliknie w link podany wcześniej i mi powie czy obrazki się wyświetlają

Pozdrawiam

Skomentuj

Mozilla to Mozilla, a Firefox to 'odłam' Mozilli.

U mnie działają. Nadal nie napisałeś skąd masz łącze. Tylko na tej stronie występują problemy? Może jakimś cudem masz zablokowane wyświetlanie obrazków z adresu diyaudio.pl?

Skomentuj

michalkl, zrób formata zawsze pomaga:)

Skomentuj

esh0:
                    W takim razie coś jest u mnie nie tak.
                    Łącze:kabel (osiedlówka)
                    Tylko z tą stroną mam problemy.

zajaranyy:
                    Też tak czasami uważam :)

Dodam, że nie mogę połączyć się z serwerem 82.96.97.36 gdzie znajdują się obrazki

Skomentuj

Mi też nie działają obrazki :). Tak btw mogłby ktoś usunąc pliki tymczasowe a dopiero potem spraedzić czy mu sie wczytują obrazki bo tak to obrazki idą z folderu plikow tymczasowych.

Skomentuj

mi ostatnio z mozilli frajerfox znikły zakładki qrde

Skomentuj

A może masz 403 na tym serwerze? :)

Skomentuj

Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki

Czyszczenie plików tymczasowych nic nie da - jestem pierwszy raz na tej stronie od kilku miesięcy (plik tymczasowe kasuje często).

Skomentuj

Ja również mam czasami podobn problem i też nie wiem od czego to zależy. Na przykład teraz wszystko mi się dobrze wyświetla, i strona głowna itd. Czasami jednak jest tak jak np. w temacie "Ewa Sonnet lepsza od Mandaryny..." na pierwszej stronie ostatni post napisał Maxdila. Umieścił tam 2 obrazki. Pierwszy mi się za diabła nie załaduje a 2 wyświetla się zawsze. no i o co to chodzi?

Skomentuj

michalkl, Pisałem o czyszczeniu plikow tymczasowych nie po to by CI to pomogło tylko żeby inni sprawdzili czy po wyczyszczeniu nadal bedą sie wyswietlać obrazki.

Skomentuj

Czaruję...