napisz na priv do js
jezeli masz konto internetowe do do jutra zdązysz.
w sume numer mógłbym ci podać ale widziałem w innych postach ze ŁUKASZ nie chciał podaj jak js się nazywa:) nazwa odiorcy jest wymagana w przelewie.
a tak w ogóle to składam oficjalny wniosek do admina o podanie / przesłanie na skrzynki zarejestrowanych użytkowników numeru w standardzie NRB (na pewno go już zna)
oraz o przedłużenie akcji "promocyjnej do 15 lipca"
Myśle że treści zawarte na stronie i forum są na tyle cenne że nie ma sensu aby chłopak dopłacał do interesu.
ściemniacie panowie :) do końca czerwca przelewy OBOWIĄZKOWO chodzą ze starymi numerami. Co nie zmienia faktu że nowy numer konta byłby wskazany.
gowno sie znasz!
a jak chcesz z kogos zrobic smiecia kup sobie lustro!
odbiło Ci zupełnie?
akurat pracuję w takim miejscu skąd przelewy idą codziennie i jeszcze jutro pójdą ze starymi numerami i dojdą. Piszesz e-przelewu - mam konto w mBanku i w Śląskim - i przechodzą przelewy. Więc daruj sobie takie uwagi z łaski swojej - myslałem że jesteś człowiekiem poważnym ale jak widać myliłem się. Swoją drogą, na końcu mojej wypowiedzi jes taki oto znaczek :) - ale nie wymagam od Ciebie aż takiego zaangażowania umysłowego abyś pojął co on znaczy. Nie pozdrawiam.
jak pisze ze sie nie da to sie nie da!
czytac nie potrafisz ?
a mi nie przechodza ze slaskiego i co ?!
a znaczki to wsadz sobie gleboko (w oko?) ... bo jak bede chcial to z usmiechem na mordzie moge wiele popsuc... pojmujesz to powazny czlowieku!?
i nic - poproś panią w okienku żeby się bardziej starała, to możę przejdą, bo chyba cię nie lubi - mnie przechodzą a tobie nie, ciekawostka. A to ten sam bank hehehe.
bo pojechałeś po mnie bez żadnego powodu - osobiście cie nie obraziłem ani nie miałem najmniejszego zamiaru - a rzucanie inwektywami i aluzje o lustrze były nie na miejscu - jak jesteś pieniaczem to krzycz na żonę albo na dzieci a nie na obcych ludzi których w ogóle nie znasz i nie masz prawa oceniać.
jak jesteś pieniaczem to krzycz na żonę albo na dzieci a nie na obcych ludzi których w ogóle nie znasz i nie masz prawa oceniać.
juz chcialem powiedziec ze basta ale widze ze ci sie nudzi... to moze Ty sie zamij zona a nie doszukujesz sie bledow w czyis dobrych zamiarach... bez urazy ja tez nie mam zamiaru Ci dokuczac ale nie wiesz wszystkiego na 100%: to nie gadaj... bo nie wiesz :)
Skomentuj