Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wasze samochody - oraz car audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:)) ups
    pozdro

Skomentuj

ta thali może mieć takie parametry, ale zadna przyjemności jechać takim autem 190, nawet 150. Moja B4 na LPG system też ciśnie 200 a na benzynce 215 i nie jest to przyjemne, prędkość przelotowa ustala się na 140km/h, spalanie nie jest tragiczne i jeszcze muzyki można posłuchać, a i z 4 osobami na pokładzie i pełnym lukiem bagazowym jest sterowne.
      odnosnie tematu to u mnie siedzi jakiś Soniak kaseciak z tyłu jakieś vtronici 20cm i wysokotonówki, sprzodu jakieś koaksjalne no name. musiałem szyby przyciemnić bo jest to wieśniacki sprzęt, ale co zrobić...kasy brak
      Załączone pliki

Skomentuj

niezla bryka! tylko jakies fajne alufelgi dolozyc, radyjko cd, kolezanke zaprosic i heja....

Skomentuj

Ja bym proponowal ci takie jak masz dużo dużo dużo kasy !!! cena oczywiscie za szt
          Pozdro
          P.S Fajne Audi
          Załączone pliki

Skomentuj

Pewnie mi nie uwierzycie w to co teraz powiem ale zapewniem was ze to prawda!
            Tydzien temu bylem w niemczech zalatwiac studia. Jak tak sobie tam jechalem to zauwazylem sejcento. Jechalismy jakies 160 jak zaczelismy go wyprzedzac. Gosciu w sejcento zaczol dodawac gazu a tata tez :) 180kmh a sejcento dalej obok nas.... 190...200 a cienkol jedzie na autostradzie obok nas. Jechalismy jakies 299kilka kmh jak zesmy go powoli wyprzedzili. Po kilku minutach tata troche zwolnill bo nie lubi tak jezdzic. jechalismy ok 180 i sejcento naz wybprzedzil i po chwili zniknol za choryzontem. chcialem nagrac filmik aparatem ale niestety byl w bagolu :(

Zastanawiam sie co to za sejcento ktory cisnie 200kmh. nie wygladal na stjuningowanego. one chyba nawet nie maja 200kmh na tachometrze :) a jakie to musi byc uczucie jechac takim autkiem tajka predkoscia. Kiedys jechalem 130 Maluchem i myslelem ze zaraz odlece :)

Skomentuj

Nie chcialbym widziec co zostanie z tego seja jesli, nie daj Boze, ten koles trafi w cos przy 200kmph...

Idiotyzm :|

Skomentuj

tyr

witam to i moze ja sie pochwale hehe

auto polonez 95r
                radio pioneer p7100r delfinki
                przednie glosniki to SIGNATY16cm +t3 w slupku z nich jestem najbardziej zadowolony
                skrzynia na cw 802c
                wzmacniacz blaupunkt gta 5000
                okablowanie:
                rca phonocara
                glosnikowe nakamichi 2x2,5
                pradowe alphard 8m^
                dwa akumulatory bosch silver +topla razem 84AH

przedni sytem zamotowany w panelach mojejgo wykonania jak i cala zabudowa cykache w slupkach
                wszystko obite skora co spowodowalo obice calego auta oprucz siedzen

cale auto zostalo wygluszone matami ,masami oraz srodkami wypierajacymi wode noxudol
                a tagze wata szklana
                calosc gra super a przedni sytem ma super bas jak dla mnie mozna bylo wogule niestosowac suba
                ale po jego zalozenieu bas jest glebszy

pozdrawiam . nie podam cenny calej instalacji bo chyab byscie mnie
                wysmiali ile mozna wpakowac kaski w poldka heheh
                Załączone pliki

Skomentuj

dj scream, mamy te same glosniki z przodu

http://traviz.ys.pl/ktk/forum/viewtopic.php?t=5452

fajny zestawik nie ? :)

Skomentuj

ładnie to zrobiłeś ale może lepiej rzeczywiście lepiej nie zdradzać ile w to kasy poszło
                    pozdro

Skomentuj

kochajmy polonezy i tonsila! Teraz Polska!

Skomentuj

No pieknie
                        Podoba mi sie to co zrobiłeś w poldku
                        Ja mam trucka i potrzebuje jakis sprzet wsadzis tylko w same dzwi
                        A te boczne panele to przerobiłeś z oryginalnych polonezowskich czy robiłeś z mdf'u od podstaw??

Ja w Vectrze B mam tylko w dzwiach system na Hertz'a esk 165 i bez subika sprawują sie pieknie no oczywiscie + wytłumienie

Skomentuj

Zamieszczone przez qbus
                          tylko sie nie smiac ... :[
                          ja nie wiem czego tu sie wstydzic i z czego niby sie smiac ...wszystko jest ok
                          moze tylko nie lubie signata ale to juz kwestia gustu i moze troszke nowoczesniejszy wzmak dalbym do sub'a
                          tak czy inaczej + jes pociagniety super i nie dziwie sie ze sie napieprzyles z ta uszczelka

U mnie :
                          kex900 + zmieniara
                          rf 13 z tweeterem w slupku
                          wzmak blaupunkta 4x[cos tam]
                          tyl tonsil jakies [gowno] s-line 20 dostalem za darmo
                          i tweetery pioneera od troj droznego zestawu
                          wszystko zalozone tak zeby nie kusilo [nie widac]

[quote="krzaczek"]Zastanawiam sie co to za sejcento ktory cisnie 200kmh.quote]
                          Novitec :) hahahhah
                          http://novitec.net/com/x_seicentogal.htm

Skomentuj

wirus----panele sa zrobione od podztaw wirowa plyta a na sam przod sklejka tylko mocowanie do drzwi to wielka zabawa mi to zajelo caly dzien i pociete rece .chodzilo mi o przymocowanie panela i zeby nie bylo widac srob a tagrze przykrecic besposrednio do drzwi a nie do samej tapicerki.pozdawiam

Skomentuj

Moj samochodzik to narazie jeszcze Ford Fiesta 94r. Z zewnatrz typowa,czerwona...a wewnatrz:
                              -deck Clariona 9375RW (jedyny chyba w Polsce w drewnie )
                              -frontowe wysokotonowe DLS t20 w slupkach
                              -mid-basy AD w60 (szukam czasu na dokonczenie paneli)
                              -wzmacniacz Axton Impact c600 (front w bi-ampingu) czeka na wymiane na HiFonics 5 kanalowy albo DLS A1
                              -Subwoofer Earthquake SSB-10 w 27L zakmnietej, wzmacnianej i wytlumianej skrzynce
                              -okablownie zasilajace 2x20mm2 ACR do wzmacniacza, 2x6mm2 DLS do deck'a
                              -aksesoria i okablowanie sygnalowe Zealum
                              -nowy akumulator 62ah
                              Jak skoncze nowa zabudowe i panele drzwiowe pokaze fotki :)

Skomentuj

w jaki sposób wmontowałeś wysokotonówki w przednie słupki fajnie to wyszlo .
                                Pozdro

Skomentuj

do orginalego zestawu dotalem takie plastikowe formy do motazu tweetera, przykrecilem go do slupka pod kontem takim zeby dzwiek laczyl sie po srodku auta .na to nalozylem rajtki damskie co spowodowalo taki profil pozniej przesmarowalem zywica do renowacji i szpachla wykonczeniowa . nie szpachluj kolo formy bo pozniej trzeba wuciac w rajtkach ten otwor a forma zostaje . na koniec skora i glosnik

Skomentuj

za ta skore to podziwiam ..obszyklem sobie kierownice i chyba do konca zycia straczy mi kontaktu z tym gownem blleeee
                                    wyglda ladnie ale ile trzeba sie napierdzielic zeby to zrobic

Skomentuj

gdzie mozna dostac taka skore, tylko popielatą?

Skomentuj

Czaruję...
                                      X