Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

film + glosnik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

film + glosnik

mozek tos juz to podawal na forum popatrzcie co ludzie robia wszystko w postaci filmikow

http://www.realmofexcursion.com/videos.html

[ Dodano: 2005-10-22, 14:31 ]
    zobaczcie chociaz by glosniki logitecha ktore u nas nie sa nawet osiagalne

polecam obejrzenie video z glosnikami RE Audio, byc moze po nowym roku bede mial serie SE.... poprostu "extreme spl monster" oni uzyskuja w USA w dB dragu na tych glosnikach 160dB przy otwartych drzwiach

Skomentuj

tu juz nawet nei chodzi o to zobaczmy co tam sie robi i naczym a u nas na stxie czy alphardzie boze co my naprawde wiemy o audio i basie

[ Dodano: 2005-10-22, 14:45 ]
      zamykam te strone bo bede sie musial jakiejs terapi poddac przez to

Skomentuj

ja kiedys caly dzien to ogladalem a szczegolnie RE Audio i JL Audio 13W7

Skomentuj

zauwazcie jeszcze jedno ze pewne marki ktore pojhawiaja sie naforum czy na allegro sa tu obecniei to z jakimi wooferami

Skomentuj

dobry filmik jest z lanzara ten pierwszy "gniecenie blachy"

Skomentuj

bede musial sie leczyc

Skomentuj

albo filmik Eclipse to z tym dzieckiem haha

Skomentuj

cóż to polska :(
                  :(

Skomentuj

Nie porownojmy tego co maja w USA to tego co jest u nas... To nie ta bajka;/
                    Zobaczcie ile tam zarabiaja, a ile sie zarabia u nas...

Skomentuj

ja tam amerykanom niczego nie zazdroszcze. U nas w Polsce jest większy procent ludzi wykształconych niż na tym zadupiu zwanym usa,a to ze nasze wykształcenie nie ma przełożenia na pieniądze to nic na to nie poradzimy.

Skomentuj

Wlaśnie ściągnęłem ten filmik z mtxem z mtv:)
                        <lol> to jest naprawde wielkie bydle:P

Skomentuj

LUKASZ,

WIELKI DZIĘKI !!!!!!!!!
                          ZAJE****** STRONA ,
                          NA TO CZEKAŁEM :):):):):):)

już 200mb na moim dysku :)

Skomentuj

GRZESIO
                            wolal bym chyba nie miec papierka ze jestem mgr w polsce i sprzatac wiezowce (znam taka jedna osobe) a w stanach to jestes np stolarzem i zarabiasz kupe kasy

kazdy dazy do dobrobytu i nikt temu niezaprzeczy ze polska jest "za murzynami" w porownaniu do stanow

Skomentuj

wiśnia w swojej wypowiedzi pokazujesz nasze Polskie minimalistyczne podejście do życia. Jaki to zaszczyt być stolarzem w usa albo hydraulikiem, a moze pojechał byś do Arabi Saudyjskiej i tam czyścił kible jakiemuś szejkowi od ropy, pieniądze za taką prace jeszcze większe niż w usa i mieszkanie w pałacu.
                              Sory ja wolę być Pan mgr. inż.

Skomentuj

panowie zapominaci eo 1. w USA jest konkurencja i dlatego ceny są niskie. swego czasu gdzies czytałem, ze to samo volwo w USa jest tańsze i lepiej wyposażone niż w Polsce. (mówię o nowym samochodzie z salonu) o rozmowach telefonicznych nie wspomnę. bo tak się składa, ze w Polsce mamy mały wybór sklepów np z głośnikami a te co są to się często zachowują jakby łachę robiły. i taka jest prawda.

Skomentuj

Bo wiśnia ma podejście materialistyczne czyli pieniądze za wszelką cene.
                                  A co do strony: fantastyczny filmik z tym dzieckiem na głośniku :)

Skomentuj

wrecz przeciwnie, nie patrze tylko na pieniadze tylko ze wiem jak jest ciezko bo pracuje ciezko fizycznie codziennie 12godzin zeby moc sobie cokolwiek kupic, a tam jak pracujesz ciezko to przynajmniej masz cos z tego

Skomentuj

w polsce jest wyzysk - nie oszukujmy się ...
                                      pozatym co to za szczęscie zasuwać za kasę która starcza do końca miesiąca - to jest wegetowanie ...

Skomentuj

panowie o czym wy korwa mowicie pieniadze? pieniadze = sie szczescie a przynajmniej normalne zycie czy to sie komus podba czy nie

w stanach najzwyklejszy wozny w szkole + jego zona ktora pracuje jako pielengniarka (moi znajomi) w szpitalu moga pozwolic sobie na dwa samochody zmianiane najdalej co dwa trzy lata piekny domek
                                        250 m kw na obzezach chicago a michu co miesciac na wypad do sklepu w zasadzie hipermarketu z glosnikami gdzie moze naprawde cos sobie kupic co roku wyjazd na piekny urlop i wy mi mowicie o wyksztalceniu
                                        ludzie ja bym mial w dupie te studia szkoly moglbym nawet sprzatc w szkole za normalne zycie tu zapierdalam po 12 h dziennie za co ze moge sobie kupic raz na 5 lat autko i splacac je przez nastepne 5 lat albo obecnie posprzedawac prawie wszystko by modz dokonczyc dom prosze was bardzo
                                        a czemu ludzie u nas w kraju sie ucza bo wiedza ze bez nauki wogole wyladuja w hipermarkecie za 500 zł lub za 650 a wy mi piszecie o "prostych ludziach w usa" ha ha

Skomentuj

Czaruję...
                                        X