Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ogłoszenie wynikow ankiety

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ogłoszenie wynikow ankiety

Miażdżącą przewaga wygrał Subwoofer z kina Przemka SLS 263 51%

Po wyrónanym boju z monitorkiami GRZESIA najlepszymi kolumnami ogłoszono SPHYNX MarkaW 28%

gratulujemy wykonawcą zwycieskich konstrukcji zobaczymy czy utrzymaja swoj prym podczas nastepnej ankiety za msc

a ja tam głosowałem na suba Ezo bo jak nie głosowac na kogoś z kim sięwódke wirtualnie pije

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
      a ja tam głosowałem na suba Ezo bo jak nie głosowac na kogoś z kim sięwódke wirtualnie pije
      Przestan nie musza wszyscy wiedziec ze jestesmy alkoholikami :P

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
        Zamieszczone przez Budzik
        Przestan nie musza wszyscy wiedziec ze jestesmy alkoholikami :P
        ROTFL i browarowcami hehhehehehehhe

Skomentuj

Mnie jest b.milo ale sadze ze gdyby odpowiednio wczesnie pojawily sie konstrukcje ktore obecnie widac, to nie bylbym taki zadowolony:)
          Szkoda ze nie ma czasu ani srodkow na zrobienie czegos ambitnego na co mam ciagle pomysly i smaki.Robienie dla kogos projektow i przerobek to fajna sprawa ale pozostawia niedosyt a gdy trzeba kaszke odwalic z zalozenia to i niesmak. Zreszta nie lubie konkurowac, kazdy ma to co lubi i uwaza za dobre (osobiscie wiem ze zawsze moze byc lepiej pytanie tylko ile sie ma na to czasu i pieniedzy).Grunt to kreatywnosc, ciagle doszkalanie i checi, a z czasem przyjda i nowe realizacje.
          PZDR

Skomentuj

Skromne to ogłoszenie wyników
            Niewiadomo ile wogóle padło głosów i ile na poszczególen konstrukcje

Skomentuj

Gratuluje obydwu Panom :)
              Pozdrawiam

Skomentuj

TatoTurbo......ty miales (lub masz) takiego fajnego suba na SLS chyba i go nie pokazales swiatu..nie rozumiem...

Skomentuj

pokazał ... kiedyś był pokazany, starczy tej komercji

Skomentuj

Czaruję...
                  X