Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Życzenia od forum :)))

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Życzenia od forum :)))

Chłopaki dostałem życzenia od forum z okazji ukończenia 21 roku życia :) (oczko). Wiem, że to automat ale fajnie tak wchodzę a tu życzenia :). Spoko sprawa. Dzięki forum :)
    Ciekawe kiedy forum ma urodziny???

No to dołączam się do życzeń. Niechaj dźwięki Ci sprzyjają

Skomentuj

Przetworniki oraz ceny:),a ja dołanczam wszyskiego najlepszego i pozdro edy

Skomentuj

Ja dostałem zyczonka na 18 urodzinki i tez byłem miło zaskoczony :)

Skomentuj

ja mam 26 wrzesnia(17) czyli niedługo i mysle że automat nie zapomni i o mnie.Dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj naj najtańszego.
          Pozdro

Skomentuj

hehe,wszystkiego najlepszego!! jak bede miał kase to każdemu Vife postawie :)

Skomentuj

Hehe Vifką bym nie pogardził, a i dobrym Tonsilem nawet :)))
              Dzięki wszystkim za życzenia :P

Skomentuj

jak wygram dziewięć baniek w totolotka, to każdemu z forum, co mi przyśle życzenia kupie Focala za 6999zł (albo jakiegoś Alpharda, jak będzie chciał) z okazji moich urodzin (24.10) :P
                muszę tylko obstawić jakieś numerki... co proponujecie???

Skomentuj

eee mamy nadzieje że sie Zygmunt przyznasz!!! a numerki? hmmm,Twoja wola :)

Skomentuj

pewnie i tak zagram na chybił trafił
                    hehe, zazwyczaj patrze w moje numerki dopiero przy sprawdzaniu wyników

Skomentuj

a ja wam wszystkim zycze, byscie przez glosniki Vifki sluchali muzyki,
                      a gdy to juz wam sie znudzi wlaczcie Peerlesa niech wam zanuci,
                      gdy to jeszcze bedzie malo, niech Seas z Audaxem siedzacy w kolumnie,
                      graja wam do konca swiata i o jeden dzien dluzej :-)

najlepszego dla wszystkich

Skomentuj

poteo Dziejok congrat wierszyczka:)
                        hehe ja też mogę wierszyk napisać ale nie o głośnikach niestety:)hehe
                        Wszystkiego najlepszego solenizantom:P
                        pozdro

Skomentuj

dzieks, piwa sie czlowiek napije i od razu wierszyki chce mu sie pisac :)

Skomentuj

jak już pewnie zuważyliście, nie wygrałem tych dziewięciu baniek, więc nie kupię Wam głośników. Nic straconego, bo w następnym losowaniu będzie SZESNAŚCIE MILIONÓW ZŁOTYCH

Skomentuj

Zygmunt całe forum jest z Tobą hehe a jak wygrasz to wiesz że każdy Cię kocha:))
                              hehe "życzymy wysokich wygranych":P
                              jak będzie tyle kasy cio napisałeś to sam się przejdę do tego totka i też jak coś to stawiam każdemu zestawik za hmmm jaki tam chcecie
                              pozdro

Skomentuj

zestawik jaki chcemy... hmmm... to ja poprosz Grand Utopia Berilium razy pięć żeby słuchać SACD i DVD-A wielokanałowo :P myślisz że do tego przydałby się jakiś subik??może mój LW800 wystarczy??

Skomentuj

oj tak do tego zestawu Lw pasuje jak ulał:)))))))))))) hehehehehehehe.. tylko trochę jest pomiędzy nimi mała różnica cenowa ale to nic nie szkodzi.. bo jakością Lw ich bije:)heheheheheheh.
                                  nio a Utopię mogę kupić ale narazie w skali makro(najlepiej papierową do sklejenia
                                  pozdro

Skomentuj

podobno pula wzrosła do OSIEMNASU MILIONÓW!!!!!!!!!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                    X