Chłopaki dostałem życzenia od forum z okazji ukończenia 21 roku życia :) (oczko). Wiem, że to automat ale fajnie tak wchodzę a tu życzenia :). Spoko sprawa. Dzięki forum :)
Ciekawe kiedy forum ma urodziny???
jak wygram dziewięć baniek w totolotka, to każdemu z forum, co mi przyśle życzenia kupie Focala za 6999zł (albo jakiegoś Alpharda, jak będzie chciał) z okazji moich urodzin (24.10) :P
muszę tylko obstawić jakieś numerki... co proponujecie???
a ja wam wszystkim zycze, byscie przez glosniki Vifki sluchali muzyki,
a gdy to juz wam sie znudzi wlaczcie Peerlesa niech wam zanuci,
gdy to jeszcze bedzie malo, niech Seas z Audaxem siedzacy w kolumnie,
graja wam do konca swiata i o jeden dzien dluzej :-)
poteo Dziejok congrat wierszyczka:)
hehe ja też mogę wierszyk napisać ale nie o głośnikach niestety:)hehe
Wszystkiego najlepszego solenizantom:P
pozdro
jak już pewnie zuważyliście, nie wygrałem tych dziewięciu baniek, więc nie kupię Wam głośników. Nic straconego, bo w następnym losowaniu będzie SZESNAŚCIE MILIONÓW ZŁOTYCH
Zygmunt całe forum jest z Tobą hehe a jak wygrasz to wiesz że każdy Cię kocha:))
hehe "życzymy wysokich wygranych":P
jak będzie tyle kasy cio napisałeś to sam się przejdę do tego totka i też jak coś to stawiam każdemu zestawik za hmmm jaki tam chcecie
pozdro
zestawik jaki chcemy... hmmm... to ja poprosz Grand Utopia Berilium razy pięć żeby słuchać SACD i DVD-A wielokanałowo :P myślisz że do tego przydałby się jakiś subik??może mój LW800 wystarczy??
oj tak do tego zestawu Lw pasuje jak ulał:)))))))))))) hehehehehehehe.. tylko trochę jest pomiędzy nimi mała różnica cenowa ale to nic nie szkodzi.. bo jakością Lw ich bije:)heheheheheheh.
nio a Utopię mogę kupić ale narazie w skali makro(najlepiej papierową do sklejenia
pozdro
Skomentuj