Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX kontakt

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX kontakt

Witam ostatnio zamówiłem sobie głośnik i kikla pierdół na stx.pl i nie dostałem zadnego potwierdzenia na @ napisałem do nich maila i tez nic, mam pytanie do tych którzy u nich zamawiali a jest tu takich ludzi sporo czy po zakupie w ich sklepie internetowym wysyłają jakieś potwierdzenie zamówienia na @ ??

oni zdaje sie ze wysylaja paczki tylko w srody to pierwsze
    a drugie to ja zawsze dzwonie na drugi dzien albo w ten sam dzien po paru godzinach czy zamowienie doszlo i nie ma z niczym problemu

Skomentuj

zamawiałem w niedzielę, chodzi mi oto czy oni wysyłaja jakiekolwiek potwierdzenie dotychczas w kazdym sklepie interentowym w jakim kupowałem automatycznie wysyłano potwierdzenie zamówienia,

Skomentuj

zamawiałem
        Pytanie tylko techniczne: chyba nie jesteś kobieta?
        Sorry za off top...

Skomentuj

zmeiniłem ustawienia zeby sprawdzić kiedy ktoś się zoriętuje

Skomentuj

STX zawsze wysyła potwierdzenie, ale zauważ, że teraz mają wolne... (weekend, święta). Ponadto paczki wysyłają tylko raz w tygodniu (wyjątek to reklamacje - załatwiają odrazu).

Skomentuj

dwa razy zamawialem z stx'a i ani razu potwierdzenie nie przyszlo, paczki wysylaja w srode i przewaznie w piatek badz sobote dochodza

teraz wyslalem maila z zapytaniem czy zrobia wersje gdn 30/300 AE, ciekawe... jutro powinni odpisac

Skomentuj

a po tych dwoch zamowieniach bez potwierdzen otrzymales towar ??

Skomentuj

oczywiscie

Skomentuj

ja jak zamawialem od nich akcesoria zawsze paczka dochodzial bez problemowo
                    nawet raz reklamacje tez zalatwli rewelacyjne obsluga jest na przyzwoitym problemie

Skomentuj

3 razy u nich kupowałem i wszystko bezproblemowo

Skomentuj

Z STX jeszcze nie miałem do czynienia(firmą nie głośnikami), a co do reklamacji to raz dostałem od tesli(empire) arn226 x4 i 4x ARV zamiast 4x arn150 :) mogłem sobie zostawić ale wszystko zostało załatwione od ręki i całe koszty na nich, odesłałem im paczke za pobraniem na ich koszt i jeszcze sobie 10 zł przyciołem

Skomentuj

Czaruję...
                        X