Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AKAI

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AKAI

co mzoecie powiedziec mi o tej firmie? mam okazje kupic wzmacniacz neistety jeszcze nie wiem jaki model. wiem ze jest 4 kanalowy ale dwa z nich sa niesprawne. koles chce 90zl. moze dzisiaj obejrze go i zobacze jaki to model. ale chce wiedziec czy w ogole jest sens bawienia sie z ta marka. jak u nich z elementami? sa latwo dostepne? pozniej dodam mdel.
    napiszcie o swoich odczuciach co to dej firmy. pozdrawiam

[ Dodano: 2005-11-06, 14:50 ]
    model am-a3

[ Dodano: 2005-11-06, 16:44 ]
    w srodku siedzi stk 4892 jest paniety jeden kanal... albo cos z nim jest nie tak. kostka moze byc dobra skoro jednen gra chyba czy nie?:) prosze o wskazowki

mIKI, nie baw się w ten wzmacniacz.Jest wiele wiele lepszych.Ubity STK = problemy.Nie kupisz oryginału.Poza tym to nie 4 kanałowiec tylko 2 (ludzie wam to chyba padło na mózgi z tymi 4 kanałowcami... bez urazy nie jest to kierowane do ciebie)

Podsumujmy..... Nie kupuj go :)

Skomentuj

ALTON, napialem ze to 4kanaly bo tam mi powiedzieli zanim go zobaczylem.
      po ogledzinach wiedzialem juz ze jest to 2kanalowiec z wyjsciem na dwie pary kolumn. i tyle. nie kupie. chyba ze ktos z forum moze by chcial bo chlopak mysle ze odda jednak za bezcen. moze 30zl;p
      ALTON, a co moglbys mi polecic z tanszych zabawek? moze miec to 20 lat, nawet wole taki klasyczny wyglad. no i fajnie zeby 4omy nie zaszkodzily mu. a moze zbieraz na jakis starszy amplituner?

Skomentuj

za 3 dychy wezma jesli obudowa ladna-przyda sie na dawce

Skomentuj

no wlasnie obudowa to taka troche nie bardzo;p

Skomentuj

szkoda bo jakis dawca by sie przydal

Skomentuj

Czaruję...
            X