Nic dziwnego takie cuś chyba nie ma jaj i testosteronu ostanio coraz więcej pojawia się takich homo-niepewnych wynalazków. Najbardziej drażni mnie to że oni uważają siebie za normalnych a my jestesmy kurwa nienormalni, normalnie obłęd.
jak dla mnei to wszystkie takie wybryki to choroba. moze nie jestem tolerancyjny... moze tak to wyglada. czy widzieliscie gdzies w naturze wykrzywionego psa albo suke? jakiekolwiek wypaczenia ida 'na odstrzal' nie mowie ze wszyscy chorzy musza zginac ale trzeba leczyc i zapobiegac a nie propagowac. jak dojdzie do tego ze dzieci beda mialy 2 tatusiow albo mamusie to ja sie wypisuje z tego swiata. dlatego tez ciesze sie ze liberalowie nie maja wladzy poki co;p
to nie jest naturalne. trzeba to leczyc.
Ja nei wiem co o tym myslec ....bawialem sie ostatnio na slubei kuzynki i ona zaprosila znajomych z niemiec........ bylo tam 2 gejów!!!!to sie rzucało w oczy a kuzynka potwierdzila moje przypuszczenia.... NC !!!!!!!!na wymioty mnei bralo jak widzialem jak oni sie lizali tanczyli jak para mloda!!!!! NC nc NC
A aj byłem kiedys za tym, zeby ludzie robili co chcieli, łącznie ze związkami homo. KOniec homo. Homo k***wa nie wiadomo. Niech zginie przepadnie!!!! A KYSZ, A KYSZ!!!
tatusiow albo mamusie to ja sie wypisuje z tego swiata. dlatego tez ciesze sie ze liberalowie nie maja wladzy poki co;p
jesli chodzi o gopodarkę to lepsi sa liberałowie inni tacy. a jesli idzie o tego gościa to za ten jego tekst różowy kolorem meskiej dumy jak bym go dorwał bo bym, go chyba na ropę przerobil
a najbardziej mnie wqrwia jak się wszyscy starają zrobić z homoseksualizmu coś normalnego...
wystarczy looknąć reality show-y na np mtv i zobaczyć że do składu trafia 3 wolnych facetów , 3 wolne laski jakaś para i para gejów :|
normalnie ja bym ich za****bał ....
Skomentuj